Wednesday, March 25, 2009

Tag Lagik!!!!!!!!!!!

Woooo.... Untuk minggu nih jerk dah 2 kali kene tagged nih... Tapi tak pe, best jugak layan tengah-tengah boring nih kan... Ok lah, diz tagged is from Miss Bliss.... Dear, i've change some word for peoples noeing diz tagged better ok.. Here u are dear..;-)

1. Orang luar tidak mengenali kamu. Jelaskan siapa kamu?
*Seorang yang howttt gitu... hehheee
*Friendly.... People easy become close wif me...=)
*Happy
*Sensative.. Ini terjadi dengan cepat when i'm wif my lovely one.. huhhuuu ;-)
*Baik hati... Iye ke?? Huhuhuu ;-)
*Nak tau banyak lagik, jom lepaking dengan beauty...;-)

2. Sikap kamuh yang 'mantap'? Yang baik lah tu... =)
*Sangat pemurah untuk bantu orang
*Good listener
*Pandai masak... Owh really??? Ahaks... ;-)
*Loyal fwen... ;-)
*Seorang anak yang suke sangat shoping untuk mummy nya... =D

3. Sikap kamu yang sangat jelek?Jelek? Bad sides?
*Sangat boros
*Agak degil... Mummy lah yang cakap... Manja terlebih kot... Huhuhuuu ;-p
*Sangat mudah percayakan orang... Sayang selalu marah =(

4. Apa gajet yang sentiasa kamu bawak?
*My handbag
~Yang tentu dalamnya di isi dengan make up, car key, home keys, handphone

5. Dah berapa HP kamu pakai selama neh? Senaraikan brands nye. Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?
*2003 ~ Nokia Butterfly / Motorolla T190
*2004 ~ Nokia 5140
*2005 ~ Nokia Flip 2650
*2006 ~Nokia 6610
*2007 ~Sony Ericson K700i
*2008 ~Motorolla V3 / Nokia N80
*2009 ~Sony Ericson W660i (using it now and really love it...) ;-)
Beauty bukan suke tukar-tukar hp but ade yang ilang dan rosak... So nak tak nak kene tukar... huhuhuuu ;-)

6. Siapa bestfriend kamu?
*My Mummy
*My Sayang
*My Lil Sis
*My Lily

7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamu? Kenapa kamu sayang dia?
*My Sayang lah of coz... Hes owest being wif me when i'm in troble, sad or happy.. Thanx sayang..;-)
*Lagik sorang My Lily... Dier adalah peneman setia untuk pegi shoping dan bergossipsss... Since we ols sekolah lagik... Huhuhuuuu ;-)

8. Lagik 10 tahun kamu jadi apa?
*A loving wifey & mommy
*A better person

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamu dengar & paling kamuh suka?
*Too many to mention. But most dat i love to hear when sayang said I Love U =)

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
Yang dah register ade lah 9 orang... yang laen tuh folo senyap-senyap kot... Huhuhuu.. Neway thanx to all yang folo my bad blog... ;-)

11. Senaraikan followers yang paling kamu suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?
Semua pun beauty suke wut... Tak de pilih kasih ok...;-)

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
*Sis Lysa
*Lil Roscella
*Mista Specky
*Sis Farra

Yeyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! dah abis.... selamat mencuba...;-)

4 comments:

The.Good.Girl said...

Haha you're the bestest!! ^_^

misz beauty said...

well!!!..;-)

Qistyna Sha said...

Tunggu..... problem arr blogger.com tgh mlm nie.. =(

misz beauty said...

no prob sis... ;-)