Tuesday, March 17, 2009

Sis Ain Wedding 15.03.2009 ~

1st of all beauty nak ucap setinggi-tinggi tahniah buat pengantin baru Puan Nur Ain binti Jumari bersama suami yang terchenta Encik Mohd Hanis kerana telah selamat bernikah dan melangsungkan perkahwinan pada 14&15 Mac 2009 minggu lepas. Beauty happy sangat coz akak and abang beauty nih dah selamat semuanya, Alhamdulillah. =)

Beauty doakan semoga Kak Ain dan Abg Hanis berkekalan hingga akhir hayat, dikurniakan rumahtangga yang bahagia dan aman damai, serta dikurniakan anak-anak yang chomel (macam beauty... hehheeee...) dan soleh solehah.. Amin...=)

Seperti biase, pink adalah warna kegemaran kakak ku ini... Dari dier bertunang sampai lah kawen semua nya nak pink.... Panjang kate, panjang pulak ok bukan pendek kate minah pinky lah... Hehehee....Adoilah tak tau nak kata pa dah kat minah nih... Hehheee... Shes so sweet and adorable di hari bahagia... Seri ratu & raja sehari nih terserlah bak kilauan emas permata... Chheeeeee Waaahhhh!!!... Heheheee.... Makanan yang disediakan amatlah sedap, taste-taste my tunang gitu ala-ala jawarianzzz... Ahaks... ;-) Beauty pi kenduri tu ngan my mummy, lil sis also my sayang lah.. Sape lagi kan... Dah beberapa hari tak jumpe... Rindu siot...;-D Whooppssss, terlebih sudah nih... Hehheee;-)

Ok lah u ols, tak yah banyak cite meh kite layan pict pulak k... Congrats sekali lagi buat My Dear Sweetness Sis Ain..;-)


Sungguh berseri kan mereka :-)

Dah jadik Puan Ain ye u ols... =D

Uish.... Sipu-sipu raja kite nih... ;-p

Brides wif we ols... Nell, Beauty, Cik Puan Niza (cik puan kite)

Pasnih kitorang pulak ye... Amin... =)

4 comments:

Qistyna Sha said...

i like the pelamin...i like the color.... cantik sangat...so sweet. =)

P/s : kepada bakal pengantin kat belakang tu, mmmg dah tak sabr lagi nak tunggu hari bahagia kan.... =P

misz beauty said...

mane tau nih sis??? hehehe ;-p

~blushing~

hbo said...

congrats to the couple. meriah bangat gitu!

misz beauty said...

meriah lah sbb pengantinnya org yg disenangi...;-)