Monday, March 23, 2009

PSK The Returns 2008 ~

A very gud monday u ols... Ari nih beauty letih sangat-sangat tapi kuatkan semangat gak nak pi keje walaupun sebenarnye malas yang teramat gitu... Ye lah nanti next week nak cuti so diz week kasi full dulu ok murid-murid... ;-)

Seperti yang telah dimaklumkan (macam dalam surat pulak!!!) last week beauty telah ke Stadium Paroi, Negeri 9 untuk menghadiri event anjuran MUSC iaitu PSK The Returns (Perhimpunan Skuter Kebangsaan) di sana... Event yang sunggohlah meriah dengan cuaca yang panas dan terang sehingga tebakar kulit beauty nih ha... Tapi tak pe, control anggun gitu... Eheheheee... Ikutkan plan asal, beauty nak stay sane on saturday jerk tapi dah sampai sane macam tak sampai hati je nak balik... Huhuhuuu.... Nape?? Sebab kawan-kawan sume suh tunggu sampai abis... So di short kan cite, haruslah beauty dengan hati yang berbelah bahagi darab tolak campur stay gak kat sane sampai lah abis acara... Dan ternyatalah beauty tidak dapat menghadiri event di Bandar Utama, Damansara... Sowi lah kepada rakan-rakan kereta seperjuangan ye... Beauty nih cepat cair orang pujuk-pujuk nih.... Lagipun ngan u ols beauty dah selalu kan... Ihiks... ;-)

So on saturday sampai-sampai lepak dulu, jumpa mummy yaeesh (blogger teger kite.... weeewiiittttt), jumpa miszy nora, miss butterfly, sis bani dan beberapa rakan yang lain yang bertungkus lumus menjadi crew sepanjang event itu berlangsung.... Cayalah u ols...;-)... Then pegi lepak minum tengok race... Dah lemau duduk bawah khemah sampai lebam... Then malam sambung layan gig... Wohoooo... Ni lah acara paling best... 1st time tu beauty layan sampai join menari sekali... Muahahaaa...;-) Then da penat balik kampung Bro Flip tumpang taido umah dier beramai-ramai... Tak de lah ramai mane, 8 orang jerk... Rakan-rakan yang lain ade yang taido hotel dan sebagainya... Beauty nih haruslah tak de booked hotel sebabnye plan asal tak de pun rancangan menginap di sana... =) Ape-ape pun kampung bro flip memang A+++... Thanx bro..;-)
Esok nya bersamaan ari Ahad, bangun pagi mandi air sejuk banget, siap-siap tuk tuju ke acara kemuncak PSK di stadium paroi... Macam biase, sebelum memulakan perjalanan haruslah berposing sakan terlebih dahulu... Almaklumlah, ade 3 orang cameraman bersama beauty dan rakan lain tumpang umah bro flip mase tuh.... Huhuhuuu.... Syokkkkkkkkkkkkkkk sangat posing-posing!!!! ;-) ... Tapi rasenye gambar-gambar tu macam biase sebulan lagi baru dapat... =( So nanti beauty kasi up pe yang ada dulu eh...;-) Acara ari ahad tuh bertumpu pada skuter drag, pertandingan moto cantik dan sebagainye lah... Memang howt gitu, termasuklah beauty sekali jadi howt sehingga nak rentung... =D

Abis selesai semua acara, beauty bersama rakan clan yang lain bertolak pulang ke rumah masing... Before dat singgah mamam dulu, panjang gile meja duk di susun sampai kakak kedai tu pening nak layan... Pape pun beauty enjoy sangat bersama mereka semua... Termasuk lah perasaan riang gumbira berbunga kerana dekat bersama Tunang tersayang.. Che Wah...;-) (tak sabar nak tunggu pict-pict beauty yang sayang amik...;-p) K lah, kang muntah cirit lak u ols if beauty sambung lagik... whopsssss...;-p So mari kita layan pict yang tak berapa nak ada nih... Ehehehee;-) Daaaaaaaaaaa...~
Along wif Beauty

Beauty tak tau name mereka... Whopsss.. Sowi ;-)

Hunt Junk wif Along Gossipssss... Whops.... ;-) Famie , Garfield , Lee Us ;-) Kami =) Sue wif Eira

Ops lupe... Baju baru ari tu pakai on Saturday nite layan gig... Weeeee ;-) Tata u ols... ;-*

6 comments:

iena said...

huhuhu..sis beauty kire ok la dpt round2 kat tapkat event....weols tak dpt pon..kena duk bwh khemah jew..lagi penat....fheww....huhuhu...

misz beauty said...

adat lah dear jd krew... duk bawah khemah jd kewajipan... ;-) for me, duk bawah khemah lagi ok dr jalan di tengah panas... huhuhuuu;-)

Qistyna Sha said...

y cannot click kat pic ha....tak dpt nak view larger... =)

misz beauty said...

tak tau lah sis nape... blog nih kadang2 sengal ckit...=(

Qistyna Sha said...

mmg sengal... =(

windu nak tgk mista flip eh... =)

misz beauty said...

owh really.... mespes kan ade... sis da jarang update myspace eh?? ;-)