Wednesday, March 04, 2009

Present Lagik!!!

Wohoooo... Diz morning beauty dapat hadiah lagik.... For my belated besday... Best betul if cam ni hari-hari... Ahaks.... Diz present is from my luvly sis yang shomel sangat.. She is Sis Ima... If u ols nak tau akak nih solo single mingle lagik... So sesiapa yang rase-rase diri dier baik and sesuai buat kak ima boleh lah mendaftarkan diri untuk ditemuduga.... Kene orang yang baik dan beriman jerk... Sebab akak beauty nih baik sangat tambah lagi sangat comel dengan mata kucing dier.... =) Sesiapa yang berani memainkan perasaan Sis nih, beauty kick punggung dier.... Ops, terlebih sudah... Sowi kak!!! Heheheee..... Beauty sayangggggggg akak sangat-sangat... Thanx sebab sudi ingat besday beauty yang tak glamer cam si cute ORKED tu... Huhuhuhuuuu ;-)

Today jugak my sayang will having lunch wif me.... Or breakfast lah... Coz he have work to do in Putrajaya... Like owest, he will drop by at my office first to see me and then we all together2 gi mamam... Hehehee ;-) Ok lah u ols, dah kelaut jauhnya beauty merepek nih... Chow dulu.... Daaaa...
Jeng.... Jeng... Jeng....
Tada... Tibe2 beauty teringat kat Pirate of Caribbean =D

1 comment:

mummYaeesh said...

cute la paperbag tu..