Friday, March 20, 2009

Yellow is Nice!!! =)

Penat sungguh meniti hari, akhirnya hari jumaat tibe jugak... Che wah, berfalsafah pulak... Neway, ari nih ari last working for diz week kan so of coz lah happy... Ditambah dengan rancangan dan agenda yang menanti... Sebelum tuh beauty nak kasi tau dat beauty ari nih shoping new shirt... Best sangat, sebab dapat murah lah sangat-sangat... Before abis sale diz 22nd dan kebetulan beauty dapat VIP diskaun so ape lagi, start kete then go lah... Muahahaaa... Gilak betul kan... So tomorrow will wearing diz shirt and glasses.. I'm so excited... Yeeee haaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Oh lupe pulak nak kasi tau... Seperti desas desus dan cerita-cerita yang ada di beberapa blogger tegar yang lain, PSK (Perhimpunan Skuter Kebangsaan) The Returns sedang berlangsung di Stadium Paroi Negeri 9 sehingga ahad ini 22 Mac 2009, so beauty akan ke sana untuk menyapot (kelakor je bunyik nye... support lah... huhuhuuu) acara tahunan terbesar dunia skuter ini.... =) Dan juga pegi mengintai tunangku buat keje... Mane tau dok pi gatai-gatai ka nanti... Heheheheee.... Tak de ar, beauty caye kat dier, lagipun ramai spy kat sane.... Huhuhuuuu.... Mesti meriah kan nanti, tapi sayang beauty tak dapat stay untuk acara kemuncak ari ahad nanti.... Beauty ade autoshow kat One Utama pulak... =( So sayang, saya dapat jumpe awk on saturday je lah nanti ok.... Janji dapat jumpe...;-) Tak pe lah, kite continue story mory laen later afta beauty attend semua event nanti k... So meh ar tengok baju beauty beli tadi... Ekekekekekk...;-)

Beauty love the color... ;-)

Ok lah u ols sume... Selamat bercuti dan beristirehat... Muuuaaacckkkssss..;-)

4 comments:

Qistyna Sha said...

wah...wah...tersangat lah bz cik beauty kite nih...ade je agenda di ujung minggu.... Wah wah...nak bergaya pulak dengan baju GUESS kuning....ngan spec dier lagik.... waduh...MANTOP!!! =)

misz beauty said...

ehehee... tu lah sis... every week de event... malatops kan sis...;-)

Qistyna Sha said...

bagus2... best aper bzkan diri...masa terlalu cepat berlalu tanpa sedar...huhuh

misz beauty said...

yes ur rite... sedar tak sedar july is coming... huhhuuu ;-)