Tuesday, March 17, 2009

Lets Party!!!!!

Weee huuuu... Seperti biase haruslah dihari-hari yang ke dua atau yang ke tiga untuk permulaan minggu baru hapdet blog... Kenapa??? Coz monday adalah hari yang bz amat dan kemalasan melanda.... Monday bluesssssssssssssssss.. Heheheeee =D

For diz entry cam biase lah beauty nak story mory bout weekend yang dah beauty lalui... Kalau pun korang semua tak mo tau tapi beauty tetap nak cite gak... Paduli hape!! ni kan blog aku, so aku punye hal lah... Hehehee...

Last week, minggu yang interesting.. Sebab ape??? Sebab ada K-Car Party at Cyberjaya... Event sape lagi kalo bukan event club we ols lah kasi up nama ckit... Decrra Motorsports Club... Yeee haaaaa... Heheheee... Haruslah syok kerana seperti biase kereta-kereta chomel yang mantap lagi tersentap melanda di perkarangan Club Golf Cyberjaya tuh... Dan haruslah balaks-balaks mantap (wohooooo....) ramai pada waktu itu... But so sowi, i bukan lah type awekssss yang nak menggedik-gedik ok... I bz u kat meja pendaftaran... Melayan berbagai kerenah manusia.... Pastu kesana kemari macam we ols jerk yang buat keje mase tuh... Muahahahaaa... =D Party K-Car ini amatlah success walaupun di awal pendaftaran tu hangin, hujan ribut melanda dan agak lengang.... Sesampai jerk waktu kemuncak, mak ngai!!!! Berderetan u ols keta-keta yang mai... Heheheee... Haruslah ramai sebab hadiah-hadiah yang ditawarkan if u ols nak tau, amatlah lumayan... Dapat mini cooper S lagik tuh... =D Kitorang kasik pukul rata tak dak pilih-pilih kasih...=) Neway thanx to club-club yang sudi memeriahkan party we ols pada 14 mac 2009 ari tu eh... If kitorang wat event lagik pakat habaq mai satu dunia na kasi lagik meriah... ;-) Salute kat they ols yang datang dari jauh semata-mata nak support event nih... Cayalah!!! =) Ok lah u ols, kite layan pict-pict dulu ok before story mory seterusnya... ;-)

Pict 1 ~ Gigih sungguh mereka mengerahkan tenaga... Adik cayang abang-abang gitu.. =D

Pict 2 ~ Barisan aweks yang jadi tontonan di bahagian hadapan.. Whooppsss ;-)
Pict 3 ~ Model for K-Car VIP =)

Pict 4~ Jangan lupe bayaq dulu ye bang before pi park.. Hehehee;-)
Pict 5 ~ Sibuk kuarkan hadiah for lucky draw ye bang!! =)

Pict 6 ~ Cian abang nih lapaq, mamam roti dulu ok.. Nanti setle pekena old town ok;-)
Pict 7 ~ Bro Brahim from K-Kompak Magz

Pict 8 ~ Lepas beliau we ols la pulak... Wawa, Dyla & Beauty..;-)
Pict 9 ~ U ols nih xde orang laen eh nak snap.. balik-balik i.. Muahahaa ;-p

Pict 10 ~ Antara k-car terawal yang tiba... =)
Pict 11 ~ Nak bunuh diri ke bang duk tengah jalan ;-p
Pict 12 ~ While waiting for raining stop
Pict 13 ~ Abang litar gitu... Muahahahaa =D

Pict 14 ~ Briefing before judge
Pict 15 ~ Antara participant for k-car show
Pict 16 ~ Judges started
Pict 17 ~ Bz betul bro Panjang nih... =D

Pict 18 ~ The marbeles Suki car from Kereta Ganaz

Catwalk K-Car
So nice rite???
Juling-juling mataku tengok kete they ols nih... =D
Sowi lah u ols eh yang mana kete dier xde dalam pict-pict beauty nih.... Camera beauty dipegang oleh berbagai-bagai orang so ni sume hasil snap from they ols... =) Best tak??? Haruslah best, so nanti if we all buat event nih lagik u ols kene mai ramai-ramai naaa...;-) Seramai 15 orang owner kete yang menang ari tuh... Theres no 1,2 or 3... 15 peoples dapat hadiah yang sama... RM200, hamper, big trofy for each person... =) Hadiah yang lain ada tajaan dari F1, BMW, Philips, Old Town White Coffee, Cyberjaya Prima dan lain-lain lah... Banyak sangat... =)

Pendek kate, pendek yang kata ok bukan panjang ;-p Beauty nak gi Matta Fair pun tak sempat so kat situ je lah seharian beauty buat keje.... K u ols, kite sambung cite aktiviti seterusnya di entry akan datang k.... Daaaaa ;-)

3 comments:

Anonymous said...

wow, bestnyer. Mcm2 ada..kekadg tfikir if dah minat smua bleh jadi kan..pape pun mmg kreatif giler la dorg ni.

misz beauty said...

yup dats true... berhabisan berpuluh2 k semata2 sbb minat...=)

neway, bley beauty tau sape nih?? ;-)

misz beauty said...

owh cik puan kite... sowi lah ceq tak perasan... huhuhuuu;-p