Wednesday, March 11, 2009

L.A.Z.Y!!!

Sekali lagi beauty memang tak de mood nak hapdet pasal cerita ceritun nih... Beauty juz make a new layout memandangkan ade permintaan yang perlu dipenuhi untuk mengeluarkan nama-nama follower beauty's blog nih... Sowi lah if my new layout ni tak SHANTEK eh!!!! Neway cam tak caye jerk ade gak orang nak follow blog yang tak seberapa nih... =) Ok lah u ols, today beauty akan ke KL pulak nak g tempah baju... Semalam jog, ari nih jalan, esok jog balik ok.... Selagi boleh turunkan my weight selagi tu lah kene buat... Heheheee.... Daaaa u ols....;-)
Saje nak tunjuk kat u ols my new hair... Huhuhuu ;-)

5 comments:

HaCKaRT said...

wah.. cantik rambut baru ye.. hehe..
moga cepat loose weight ek.. nnti art nk try plak.. hehe

mummYaeesh said...

mana shoutbox yang oi..??asyik malas jek nni...pembawak budak ek!whoops..larikss

misz beauty said...

hackart ~ shantek eh?? alhamdulillah my weight dah loose agak banyak... marilah kite diet same2..;-)

mummyaeesh ~ tak sempat ltk lah sis, semlm duk godek layout jerk... budak mane nak dibawak tuh?? wohooooo ;-p

Qistyna Sha said...

Shantek.... =D mmg da bomb!! =D

misz beauty said...

tq sis... huhuhuuuu;-)