Monday, March 02, 2009

F.R.I.E.N.D.S vacation =)

Happy morning uols... Wah, dah asik tru ayat sis watie nih... Blasah je lah... Cam best lak didengar.. Huhuhuuu...=)

Seperti yang u all tau, last week beauty on leave on friday... Pegi mana??? Pegi vacation lah... Dah lame tak jalan-jalan ngan member-member... We all dah lame rancang bende nih... Akhirnya menjadi jugak walaupun de beberapa orang yang sepatutnya pegi tak pegi... Kitorang yang ada nih peduli hape, jalan aje... Heheheee=D

Buat pengetahuan semua, percutian kali nih kami memilih Kota Keriangan Genting... Sebab ape?? Sebab asik pi pantai panas je... So kitorang ubah pi tempat sejuk lak... Memang best gile... Syok gile... Happening gile... Naseb tak gile jerk... Hahahaaaa.... Kitorang pegi ber 7... If u all nak tau, beauty sorang je princess yang ada... So beauty ada 6 bodyguard... Hahahaaa... Ye lah 2 org kawan perempuan kepada kawan beauty tu tak jadi pegi so nantak lah... Janji kitorang happy.... Syok sangat vacation ngan my best2 buddy nih.... Diorang buat beauty tak kering gusi dengan telatah diorang... Sorang-sorang de perangai pelik... Hahahaaa.... Neway thanx tuk u all (bro flip, bro han, wan garfield, wan kepompong, mr. lee, dear din) yang jaga beauty sepanjang berada di sana... Sayang sangat kat u ols =) Diorang naik semua yang ada kat sane yang xtream2 tapi beauty tak... Sebab utama beauty adalah seorang yang penakut dan gayat sangat... Sekali rasa cukup lah, pastu tak de maknanya lagi nak naik lagi... Heheheee...=D Dah penat men game kat outdoor kitorang belasah men game kat dalam lak wut we call "berjudi"... Hahahaaa... Gile kentang tul, bukan lah berjudi apa pun... Juz men game nak dapat hadiah then if dapat kupon redeem ngan hadiah jugak... Dan yang penting beauty dapat Patung Gajah yang comelllll sangat.. Thanx guyz...;-) Kitorang kat sane posing stock posing maut punye... Sume stock cover album... Hahahaaa.... Maklumlah bro han ade, so dier lah camera man tak berbayar kami... Weeeee ;-) Dua hari duk kat atas sane memang best gile dan kenangan tu takkan dilupakan... =)

Saturday balik turun bawah pulak kitorang singgah mandi manda at Ulu Yam... Pun best sangat... Release tension gile ah... Melihat keletah-keletah bodyguard2 beauty mandi manda... Sakit pipi beauty asik gelak jerk.... =D Dah abis mandi manda last stop kitorang singgah NZ wangsa maju ngeteh... Mane tak nye, diorang sume dah rindu gile ngan teh tarik, nescafe tarik, milo tarik.... Sume yang tarik-tarik lah... Ye ar, duk atas tu susah nak minum air cam tu... Dah tentu-tentu makan fast food... =D

So, begitulah cerita percutian beauty kali nih.... Best sangat-sangat.. Walaupun sikit sedih my sayang tak dapat folo... But wut to do, dier ade keje... Dan semuanya harus diteruskan tanpa dier... =(

K guyz, tunggu cameraman sent pict kat beauty... Nanti lihatlah aksi-aksi kami disana...;-) Beauty letak beberapa keping yang de dalam hp dulu k... Chow;-)

While waiting fer check in....

My 3 bodyguard...

Another 3 bodyguards...

In cable car.... =)

5 comments:

Orked said...

syoknya aunty beautiful bercuti. apsal tak ajak orked?

Qistyna Sha said...

Wah2..6org bodyguard..cayalah.. :)

misz beauty said...

orked - e'eh... my dear lil orked lawat untie nye blog lah... shuke nye... sowi lah, lenkali untie beauty bawak orked sekali kite nek cawan ngan horse pusing2 k...;-)

sis sha - haaaaa... tau tak pe... datin pun xde bodyguards cam tu.. hahahaaa=D

mummYaeesh said...

la...dgn diorg ke??hehe...mesti tak kering gusi dgn wan opocot kan??woohoo

misz beauty said...

haaa... tau tak pe... dr time nak betolak sampai lah balik kesini... asik gelak je.... =D