Monday, March 30, 2009

Award.... Award.... =)

Hah!!! Belum sempat nak mula kalimah entry kisah hidup ku... Kene pulak lagik satu nih... Special award from Miss Bliss... Neway luv u lah cayang.... Thanx for love my ugly blog.... Really appreciated dat.... thanx again.... ;-) So ni lah award yang diberikan.... Mari kita panjang2 kan lagik... ;-)
I *arrow-heart* Your Blog Award


So here's the rules:


1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!Simple!

So diz award goes to.....

*drum roll*

~Sis Lysa

~Lil Sis Roscella

~Sis Watie a.k.a Mummy Yaeesh

~Sis Farra

~Lil Sis Eina

~Miss Hanna

~Miss Aa


Beauty tak tau nape bende alah blog beauty nih tak bley link nama u ols... So sengal... So bedal je lah k...;-)

Note * Nak post yesterday tapi sbb dah post 3 entry so beauty post it today.... ;-)

2 comments:

mummYaeesh said...

tq dear!wah da lama tak masuk (maklum la bz) tetiba da berubah wajah la uma ni!lv lagi tuuu..i likeeee!

misz beauty said...

heheheee... welcome2... i noe u r bz womanzzzzzzz lah sis... addicted to LV now... huhuhuuu ;-)