Tuesday, February 17, 2009

Our Song =)

Aku & Dirimu
Ari Lasso ft. BCL

Tiba saatnya kita saling bicara
Tentang perasaan yang kian menyiksa
Tentang rindu yang menggebu
Tentang cinta yang tak terungkap

Sudah terlalu lama kita berdiam
Tenggelam dalam gelisah yang tak teredam
Memenuhi mimpi-mimpimu malam kita

reff:

Duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
Perasaanmu, rindumu, seluruh cintamu
Dan kini hanya ada aku dan dirimu
Sesaat di keabadian

Jika sang waktu kita hentikan
Dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan
Meleburkan semua batas
Antara kau dan aku, kita....

Duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
Perasaanmu, rindumu, seluruh cintamu
Dan kini hanya ada aku dan dirimu
Sesaat di keabadian

p/s*we will sing diz song soon sayang ;-)

6 comments:

Qistyna Sha said...

kebetulan, lagu ni up kat my page, tengok2 entry Az pun pasal lagu ni... :)

misz beauty said...

ye lah sis... mista fizi suke sgt lagu nih... dier nak kitorg nyanyi mase wedding nanti... ahaks...;-)

Sha said...

Good ide...mcm wedding asraff Sinclair & Bunga lak.... hehehe date mmg confirm dah kan... :)

misz beauty said...

hahah... tau xpe... :D

yup confirm... no turning back!! ahaks...;-)

mummYaeesh said...

klu az yg nyanyi mmg confirm sedap didengar..tapi bab rakan duet tu nak nyanyii...hadoyaiiii tak dapek weols nak bygkan la uolsss!woohoo...
lariks...

misz beauty said...

ahahahaa.... tu lah pasal sis... tapikan, org tu dah start training tuk nyanyi lagu ni... if hancur gak, bukan uols je larik dengan weols2 sekali larik.... hahahhaaaa=D