Friday, February 20, 2009

New Baby Born =)

Today beauty and officemates tak de pegi window shoping memandangkan kami baru menerima berita kelahiran baby baru our ex-officemates kitorg. So we ols pun pegi lah visit kat Hospital Putrajaya. Dulu kak Zana ni ngan husband dier abg Zaiman keje kat fakulti kitorang. But dua-dua dah dapat permanent then pindah. So shomelsssss sangat baby diorg nih. Ni 1st baby for diorang. Nama dier Annur Marissa binti Zaiman. Best kan nama tu??? Tapi beauty tak berani pegang tadi sebab dier still lembut lagi then tak cuci tangan so takut dier kene virus ape-ape. Sian dier if sakit nanti. Bile tengok baby orang cam best pulak kan... Ahaks... =D Nanti bley sambut besday same-same untie beauty nanti k, sebab besday kite dekat-dekat....;-) So here pict baby and Umi dier kat hospital kitorang visit tadi... =)
Annur Marissa binti Zaiman
Best nyew dier tdooo..... =)
Umi kepada Annur Marissa, Sis Zana =)


Afta balik dari hospital Beauty, Niza, and Sis Nora going to Alamanda. Juz nak pi mamam, and u ols tau tak??? Ari ni Niza belanja beauty mamam at Pizza untuk birthday Beauty. Thanx a lot dear. Memandangkan Beauty on diet and tak bley mamam banyak, so beauty juz order simple thing je to eat. Jadilah buat syarat, nanti kecik hati orang nak blanje kite. ;-) So mamam mushroom soup and ape name bende lah tu tadi beauty lupe... Hahahaaa.... Tak pe, pict makanan tadi ade... Heheheee... So now, beauty stop here dulu.... Tunggu cerita-cerita sempena my besday pulak if ade nanti k.... Daaaaaa;-)

Ni lah beauty mamam tadi.. Thanx dear niza ;-)

3 comments:

Qistyna Sha said...

wow...best.....bday in advance la nih kene belanja... :)

mummYaeesh said...

sedap nama tu??baby asz nnt nak nama ape lak??woohoo..

yup tomorrow bday asz kan??22/2/09
happy birthday dear..remember tis is ur last bday as a single women..so enjoy puas2 ek!

misz beauty said...

sis lysa~ yup, advance blanje... =D

mummy yaeesh~ nama tuk baby az belum difikirkan lagi... tunggu dah nikah baru fikir... hahahaa=D

thanx sis for ur wish, tu lah kan... neway i'm enjoy wif my besday diz year. rase mcm tak cukup masa jerk.=D