Wednesday, February 25, 2009

My Close Besday Party...

Huh, jadi jugak buat besday party beauty ari isnin lepas. Its a small party actually, juz beauty and family je yang ada. Mak long's family, Mak Itam's family, and Cik Ali's family. Thanx sume sebab sudi datang walaupun panggilan mengezut.=) Sebenarnye tetibe je beauty balik keje then rasa nak buat makan-makan. Ye lah nak lepaskan kempunan mummy yang nak beli besday cake tuk beauty last sunday. =) U all noe wut, beauty as a besday gurl masak sendiri. Hehehee. Cian kat mummy balik keje penat so beauty beli barang masak sendiri. Then mummy beli makanan ringan and cake. Thanx mummy =) Beauty masak bihun sup jerk. Kadang-kadang best jugak masak sendiri. Hehehehee. Lagipun cam tak caye, seperiuk besar beauty masak abis and tak berapa nak cukup... Canggihlah... Ahaks....=) Buat sayangku, sowi lah awak tak dapat rasa bihun sup yang saya masak. Lenkali saya masak lagi okay...;-) Punye lah penat masak terkejar-kejar ari tu sampai sakit kepala beauty yang dari pagi sakitnya bertambah-tambah. Tu lah duk tahan lagi degil tamo mamam ubat... Ngeeee =D So yesterday beauty pun dapat MC. Ari nih masuk keje still sakit lagi tapi tak pe nanti beauty mamam ubat yang doct kasi. So u ols, take a look pict besday gurl yang comot tiup lilin sbb baru lepas masak..=D Jumpa lagi di lain entry ;-)


My Besday Cake =)

Fuh, oredy make a wish... Amin ;-)

Okay, bley potong cake.. Sume da beratur tunggu =)
P/S*Thanx to Mak Itam lead da koir for my besday song.. Hehehee=)

4 comments:

mummYaeesh said...

yeke kecil2an..byk tul nama auntie uncle yg disebut tu...btw..happy birthday once again!

misz beauty said...

kecil2an je sis... sbb family dekat2 cni je panggil... if besar2an satu kampung... huhhuuuu... tq;-)

hbo said...

weh, apsal masa acik ada x nak buat huh? x aci betul tau! nie yang geram nie... while acik around x nak lak dia buat... geram2. x kira, u owe me your besday cake. next week acik balik... acik tahu dah ada dalam fridge tu. hehehehe....

once again, happy belated besday.

misz beauty said...

alalalaaa... tak tau pulak nak buat lah acik... okay, no prob... will ready juz 4 u da besday cake later.... tq ;-)