Monday, February 23, 2009

Happy Birthday To MiszBeauty =)

Yeah!!!!

Lets sing it together...

Happy besday to you....
Happy besday to you....
Happy besday to miszbeauty....
Happy besday to you....

Thank you... thank you.... for da besday song... Padehal nyanyi sendirik2 jerk... Hahhahahaha=D

Pada 22 Februari 2009 bersamaan 26 Safar 1430H iaitu ari ahad yang lepas, genaplah beauty berumur 24 tahun.... Syukur Alhamdulillah beauty telah dipanjangkan usia sehingga sekarang bersama kesihatan yang baik, kehidupan yang lebih bermakna dan dikelilingi insan-insan yang menyayangi beauty... Tambahan pulak kali nih sambut besday sebagai tunang orang... Tapi opsss... Kali nih adalah kali yang terakhir beauty sambut hari lahir sebagai single woman... Wohooooo!!!! ;-)

Waktu betul-betul mencemburui beauty kali nih... Macam tak cukup jerk 24 hours yang ada tuk semuanya.... Sampai mummy tak sempat nak buatkan besday party tuk beauty memandangkan beauty kat luar dekat 1 hari... Dah balik rumah baru cakap.... Tu lah mummy, sape suh tak sound awal-awal... Heheheee.... Tak pe lah mummy, its enough dat u owest besides me when i need u.... And u are da greatest mom in da world yang sentiasa sabar melayan kerenah baby yang dah tua nih.. Hehehee... Luv u mom... And thanx for da luvly Baju Tdo yang mummy kasi for my present... Purple gitu... Luv it so much...=) To my lil princess, thanx for da luvly purple necklace and earing dat u give to me... Along suke sangat-sangat sampai sayang nak pakai...;-) To my dear besties Cik Puan Niza, thanx for da coklat... Tekezut saya pagi-pagi isnin sampai opis dapat hadiah... Hehehee... Later pas da turun berat badan betul-betul baru saya mamam eh..;-) Kepada sis lysa yang buat entry khas for my besday wishes, luv it and thanx a lot... =) And untuk semua yang dah wish kat beauty and pray for beauty... Thanx so much again from me... Allah saja yang dapat balas segala doa yang kamu semua panjatkan buat beauty...=)

Dan buat Tunang Tersayang... Terima kasih yang tak terhingga for da luvly time and memories dat u gave to me for da whole day we spent time together on my besday.... Then pakai baju GAP same-same macam kite je yang paling sepadan... Heheheee... We were going to Ikea (cari cake yang dier nak kasi tak jumpe... tak pe lenkali boleh cari), pegi The Curve (jalan-jalan romantik-romantik), One Utama (mamam kenny rogers, tengok wayang, window shoping)... U noe wut sayang, dat day u are so romantika... cam tak caye jerk... =) I'm so happy to be with u... I'm sorry if i'm hurting u... U are my sunshine, my moon light, my stars, my all lah senang cite...;-) Even kene tengok cite Ong Bak 2 yang menyakitkan jiwa tengok cite tu pun i'm still happy because i'm with u...=) Will waiting for da present... I'm so excited...;-)

Dipendekkan cite memang happy sangat-sangat on my besday... Sayang kamo semua.... =)
Adorable accessories from lil princess..=)

Coklat from Niza =)

2 comments:

mummYaeesh said...

jgn kata asz..kak watie pun rasa tak sabar nak tau ape camel nak bagi..woohoo..
btw..comey la rantai and earing tu!

misz beauty said...

hehehee... tu lah... debar2 je kan... ahaks... well, we will wait and c together..;-)