Thursday, February 12, 2009

Good Luck Sis Az!!!

Today kat opis beauty de majlis perpisahan. Ermm... Kak Asmanizar kitorang punye Pegawai Penerbitan esok dah last day... Kurang lah lagi sorang group beauty kat opis ni.... =( Tak pe lah, mungkin rezeki dier di tempat yang lain dan lebih berjaya di masa akan datang.... =)

Beauty nak buat ucapan khas buat Kak As,



"Eija doakan semoga Kak As akan berjaya di masa akan datang. Murah rezeki akak hendaknya. Kenangan kite bersama kat opis nih takkan eija lupekan. Kite same-same pegi makan, same-same mengulat, same-same g shoping (biase lah rutin hari jumaat kite...heheheee), same-same bergosip, and yang paling penting, akak lah bos pertama yang eija bekerjasama...;-) Eija mintak ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa, tersalah budi bicara dengan akak sepanjang perkenalan dan persahabatan kite... Tinggalkanlah segala lara dan mulakan dengan impian baru... InsyaAllah kejayaan pasti di tangan akak... Amin... Eija will miss u akak...=("



Sedih... sedih... dan sedih... Sesungguhnya setiap pertemuan pasti ada perpisahan~:'(

Tengok-tengok lah pict kat bawah ni if akak rindu kitorang nanti ye.... Tata ~

Nak siap-siap potong kek...
Kek Yang Yummy!!! =)

Potong Kek... Yey!!!! (Muke same ngan Dini) hehehe

Mula control... Tapi de sengal ckit kat belakang tu...

Tak bley control da... Hahahaaa.... Eh ade gak beauty ;-)

No comments: