Monday, February 02, 2009

En. Shahril Wedding - 31.01.2009

Salam u ols (sowi tiru ayat sis watie...;-))... Adoi penat betul hari nih... Monday bluesssss.... =D Last Saturday pegi wedding our Engineering IT's Boss, En. Shahril Iskandar dekat Bagan Datoh, Perak.... Beauty join konvoi dengan warga fakulti... De lah dekat 20 buah kereta yang pergi... Rase perjalanan dekat jadi jauh pulak... Ahaks... Tapi kami tetap sampai ke rumah pengantin dengan selamat... Alhamdulillah =D

Akhirnya En. Shahril selamat diijab kabulkan bersama wanita pilihan hati yang bernama Puan Aidah... =) Diorg nikah seminggu sebelum tu lah kan, dah kitorang ni datang yang belah lelaki jerk... Majlis yang simple tapi meriah dengan kehadiran staf-staf Engineering yang ramai nih... Walaupun selang beberapa minit kitorang sampai hujan pun turun, tapi tak pe... Hujan yang turun tu hujan rahmat yang merahmati perkahwinan En. Shahril... Congrats buat kedua-dua pengantin... Semoga perkahwinan ni berkekalan hingga akhir hayat serta cepat-cepat dapat menimang cahaya mata ;-) Nanti saya punye wed jangan tak datang pulak ye Bos.. Huhuhuuuu...;-) Ni beauty up pict pengantin yang sama cantik dan sama padan...=)

Ok, mari kite sambung cite lagi... Dah alang-alang sampai Bagan Dato tuh, beauty pun decide ngan sayang tuk menyambung perjalanan ke Teluk Intan yang tak berapa jauh je dari rumah pengantin tu... Kitorang pergi dengan 2 buah kereta lagi, Kak Ima sebuah, Kak Lis sebuah... Sampai sane kitorang naik Menara Condong yang menggayatkan beauty tuh... Dah lah pakai skirt, terkembang-kembang skirt beauty ditiup angin... Hahahaaaa =D Actually tu first time beauty naik menara tu walaupun before diz beauty sekolah kat Tapah Road yang tak jauh dari tempat tu... Huhuhuuuu.... ;-) Pastu singgah pasar malam kat sane beli jambu lah, limau lah, kuih lah... Kire kami ni pegi jalan-jalan cari pasal lah sebenarnye... ops salah... Cari Makan.. Sebab setiap destinasi yang dituju asik berenti makan je... Kat Teluk Intan Makan, kat Tanjong Karang makan (tapi sayang je yang mamam sebab kat Teluk Intan dier mamam kuih jerk...) Last sekali kitorg berenti makan kerang bakar kat Pantai Remis, Klang... Ermmmm Yum Yum... Sedap betul mamam sea food ni... Kitorg order makanan wajib yakni kerang bakar, hidangan sampingan Udang dan Ikan Pari bakar... walawehhH!!! =D

Akhirnya, kami semua menuju ke destinasi terakhir iaitu home sweet home... Letih betul tapi sonok sangat...=) Beauty sampai Serdang dalam pukul 12.00am... Pastu sayang bealik rumah dier sampai kat kul 1.00am... Cian dier...

Ok lah, dah tamat cite buat kali nih.. Nanti sambung lain kali if de cite lagi... Tata ;-)

P/S* Pict lain kene tunggu dari fotographer Mista Fizi eh... ;-)

2 comments:

Qistyna Sha said...

Seronok eh...jalan2 g org kawen...pastok sempat ronda2 lagi...sambil nyolam minum air... =)

misz beauty said...

yup sis... mmg best sgt... sampai umah letih tapi puas...=D