Monday, February 23, 2009

Bestfriend Daughter Birthday

A very gud morning to all of u and happy monday bluessss...=D Okay ye murid-murid, ari nih cikgu nak cite pasal weekend cikgu last week... Ops, bile mase lak beauty jadi cikgu nih??? Tak layak sungguh... Ahaks...

Dah tak perlu nak merepek meraban lagi... =) Last week rutin mingguan yang agak pack jugak lah... On Saturday beauty attend my bestfriend daughter punyer besday party... Dah 2 years old dah si shomels Nabila tu... Sedar tak sedar dah besar anak buah untie... Maklumlah mama dier kawen awal sangat tak tunggu untie beauty... So Nabila dah kuar dulu =) Si kecik nih semakin comel dan semakin pandai... Beauty kasi a very cute teddy bear on her besday serupe je cute mcm Nabila... =) To dear lil Nabila, untie doakan menjadi anak yang solehah, taat pada mama dan papa, jadi anak yang pandai dan cantik mcm untie beauty nanti... Amin...(cantik ke aku nih??? heheheeee)... So take a look Nabila picture first before kite continue cite k... Hehehee;-)

Waiting for mama ready the besday cake..
Mama Nabila bz pasang candle at the cake...
Okay.. Sing a besday song pleaseee..=)
I'm ready to cut the cake.. No need to light off the candle =D

Actually pict tiup candle tu gegar so beauty tak masuk lah dalam nih... Heheheee... So selamatlah cake yang cedap tu dipotong... Oh lupe nak bagi tau, beauty attend party tu wif 3 anak angkat... Hahahaaa... Bile mase beauty de anak... Nope lah, beauty bawak 3 lil cousin yang ada hari tu... Which is Irsyad, Irfan, and Misya... Dah macam mak orang bawak anak kecik... Hehehee... Tapi beauty berjaya take care of ketiga-tiga stooges itu dengan jayanya... Hehehee=D

Afta attend besday party tu, beauty kene bawak semua cousins beauty tu pegi beli toys at Jusco Equine sebab dah janji pas besday party nak bawak diorang pi sane... Penat beauty layan diorang cari toys... Si abang yang paling besar tu lah, dier carik hot wheels Ferrari... Adoi lah, abis semua hot wheels kitorang carik tapi tak jumpe... So amik je lah pe yang ada.... Si Irfan dapat roket dier, si Misya dapat cute lil car... So dah abis terus balik... Ponek den nak layan dah... =D

Malam pulak layan movie... Kitorang satu family pi tengok movie kat the mines... Kitorang tengok Pink Panther 2 kecuali dua orang romeo and juliet (my cik nah & cik burn) berdua-duan tengok Ong Bak 2 meninggalkan 2 orang hero nye kat we ols... Tak pe ar, kasi chance tuk berdating sambut anniversary diorang... Huhuhuuu ;-) Tapi yang penting Pink Panther 2 tu memang best ketawa sampai pecah peyut...=D

Ok lah u ols, dah abis cite ari sabtu.... Nanti continue yang hari ahad punye k..... Saje kasi suspend.... Heheheeee =D Neway, Happy besday to me...... May Allah bless me.... =)

4 comments:

yantie said...

Thanks Misz Beauty coz add picture besday my daughter..Cutenya anak sapa la ni..Happy besday to u..moga panjang umur & d murahkan rezeki..cpt kawen & cpt dpt baby tau..Amin

misz beauty said...

heheh... welcome2.... anak sape lg if bukan anak awk... ;-p

thanx for da wishes... Amin~ =)

hbo said...

thanks for being understanding while acik in kl last week. tahu2 jer lah kalau nak p survey2 nie, mmg leceh nak bw budak2. especially the 2 heroes yang agak aktif tu.

and once again thank you sebab sudi memberi ruang pada acik n cik burn untuk berdua2an tengok movie. hehehe...

misz beauty said...

no problemo my dear aunt... sape lagi nak tolong achik kalo bukan anak buah sendiri... ;-)

takpe2.... saya memahami anda... hehehee;-)