Saturday, January 17, 2009

UKM Auto Fes - 17.01.09

Yup, today ada autoshow kat UKM bangi. Dah lame rasenye beauty tak join autoshow and kebetulan opening for 2009 ni buat berdekatan dengan rumah beauty kat bangi so beauty pun hadirkan diri lah. Hehheeee. Show kali ni, beauty punye club crew de jadi participant iaitu adeck faiz and abg andeck. Dua2 buat pertama kalinya membawa juara custom mereka untuk dipertandingkan. Jangan tak tau, our cars jadi tumpuan ramai. Ialah, mane orang penah tgk how proton juara yang macam kotak mancis tu jadi baby alphard. Huhuhuuu. For diz time, diorg juz menang 4th place je. Tak pe lah, menang jugak. Lagi pun juz pamer kete semata-mata, org lain siap accesories bagai. Kire power gak lah, tak yah accessories bley menang. Heheheee. So afta diz punye show, akan jadi semakin mantap lah persiapan kami. =) Cuaca hari ni panas sangat-sangat, beauty punye kulit dah itam legam. Nasib sayang kate "tak pe, saya takkan lari punye"... Huhuhuuuu..... Thanx sayang..;-) Tak de lama nih, pasni beauty kasi sapu losyen banyak2 balik untuk kembali seperti sedia kala... =) Auto fes kali ni, pertandingan motor/skuter cantik pun diadakan sekali tajaan MUSC, so sayang beauty pun ade sekali lah... Tu yang best tu, wlupun jumpe sekejap2 sbb dier pun bz shoot gambar... At least ada jumpe jugak...;-) Kesian sayang buat keje tengah2 panas tu. Tapi tak pe, saya pun takkan lari jugak... huhuhuu;-) K lah u all, beauty nak siap2 ade meeting club tonite... C ya then k... Lets take a look some pict yang beauty shoot ari ni... Chow shin chan...=)

The Cars
The Bikes
Decrra Peoples
The King & The Queen =)

10 comments:

Qistyna Sha said...

Wow...happening sungguh... :)

misz beauty said...

yeah sis... if u were here of coz u will enjoy it too...;-)

HaCKaRT said...

anda berdua memang the king and queen!
hehe

misz beauty said...

tq... tq... hehehehee =D

D'Cora Bridal & Beauty Studio said...

weh, apsal gambar yang banyak2 tu x leh nak enlarged??

misz beauty said...

kite pun xtau nape....
kite collage pakai picasa jerk sbb malas nak pakai photoshop... pastu masuk dalam ni xle enlarge..~konpius

Qistyna Sha said...

yeah right....cannot enlarge.... dah start seronok dah nak view pic sume... tapi tak bley....huhuhu

misz beauty said...

xpe lah, nnt cube try collage balik. xley buat skrg coz kat opis. laptop plk kat lil sis.. sabar eh sume...;-)

syabie said...

memang cantik gambar kereta tuh!

misz beauty said...

its true...=)