Friday, January 30, 2009

Tak De Idea.... =D

Last week, sunggoh memenatkan... Penat tapi beshhhhhhh!!!! =) Untie and uncle come back from penang... So got 2 lil heroes in da house... Tunggang tebalik umah dibuatnye... Tapi sebab dua2 nye comel so tak kisah lah umah jadi ape pun... Cume mummy lah penat ckit.... Masak tak berenti..... =D

Saturday nite enjoy wif my best gurlfriend.... Dance till morning... Lepas gian lame tak dance... Balik-balik rumah taido, esok bangun sakit pinggang.... Pastu mummy gelakkan... Dier kate "sape suh menari non-stop... Hahahhaaaa.... " siot kan... Eleh mummy jeles sebab tak dapat ikut lah tu... Huhuhuuu.... Bangun taido terus mummy suh siap-siap pi picnic pulak... Adoi, penat tak habis lagi.... Pi Sungai Congkak, beauty tak mandi pun... Juz nap kat dalam pondok tuh... Heheheee =D Then malam tu sapu minyak sume kat kaki and pinggang, esok nye mummy ajak ikut untie pulak pegi beli kain tuk buat baju dier and daddy untuk my wed nanti... Satu hari tu cari kain dier, penat betul!!! Mummy, afta diz u juz go shopping wif daddy lah eh.... So tired lah follow u... ;-p

Sungguh lelah last week.... Diz week also fully booked... Tomorrow will going tu Perak, attend my IT Boss Wed wif sayang.... tak sabar nak pegi sebab sayang follow same and konvoi wif my office mates... Huhuhuuuu.... =D

K lah u ols.... Picnic Picture de dalam laptop so later will upload... Now kasi tunjuk my new shoes dulu... Hahahahaaa... Tata, nak pegi window shoping jap... Today kan friday... =D tapiiii.... Window Shop ke?? Hahahaaa..... Chow.... ;-)

2 comments:

Qistyna Sha said...

i like kasut jenis wedges. Nice =)

misz beauty said...

vincci skrg banyak kuar new wedges sis... so go n get it...;-)

skrg ni proses mengumpul wedges..;-)