Friday, January 16, 2009

Desk Keeping

Since early Disember beauty dah berpindah ke tempat baru... But still in faculty of Engineering juz turun ke ground floor places with Bahagian Penerbitan... And beauty still doing da same work... Human Resources for academic staff... Juz tempat je berubah memandangkan bos nak asingkan bahagian pengurusan sumber manusia and pembangunan sumber manusia... Beauty tak tau lah if u all tau ke tak my job skop nih... Huhuhuuu... Yang beauty tau sesiapa yang duk kat tempat beauty nih pasni akan pening kepala bile saat2 ade buat promotion tuk kenaikan pangkat secara fast track.... Almaklumlah beauty uruskan lecturer2 punye promotion... So akan menimbun2 lah kertas di atas meja beauty yang tak seberapa besar nih... Keje-keje lain tu ikut time jerk, bz if de meeting.... Meeting besar sekali sebulan dan diikuti meeting kecil yang kadang-kadang last min call.... Tapi kalo dah free tu free sangat pulak... Huhuhuuu.... =D Its been 2 months beauty kat bawah nih, meja besepah-sepah coz agak bz lately... But today before continues some work yang menanti beauty buat sikit desk keeping... Ye lah, nak tunggu kemas time meja baru sampai entah bile pulak kan.... Runsing kepala tengok... So dah comey kemas senang hati nak buat keje... Ade ckit pict beauty desk with da stuf.. Amik pict sebelah kanan jerk sebab belah kiri juz fon and printer yang gedabak besar... Heheheeee =)

No comments: