Thursday, December 04, 2008

On Leave....

Yey!!!! Esok beauty cuti.... Ini oleh kerana untie beauty balik sini from penang since last week lagi, almaklumlah cuti sekolah... Dier n her husband bawak da 2 heroes pi jalan-jalan makan hangin kat sini... Lagi pun raya haji pun tak lama lagi, so 2 in 1 lah bile dier balik sini.... On tuesday dier pi sunway lagoon, lil sis pun ikut gak... Dier cite best gile main and mandi tak hengat dunia.... Then tomorrow diorg plan nak pi mandi sungai pulak.... So beauty and mummy dah amik cuti untuk meramaikan umat pergi picnic esok... Mesti best, tak sabar rasenye.... Heheheeee.... Of coz mummy akan masak food yang best-best (tak penah lagi mummy masak yang tak best... huhuhuuuu).... Pastu main air ngan da 2 cute heroes.... =D Cite pasal raya, raya haji tahun ni we all decide nak balik kampung reramai semua adik beradik mummy tdo kat sane.... Then malam raya akan buat bbq, waaahhhhhh mesti meriah.... Selalu nya during raya haji family beauty akan pergi holiday but diz year balik kampung.... lagi pun anak buah mummy and my mak long suh balik sane..... =) So tak sabar nak pegi picnic and tak sabar nak balik kampung..... =D Beauty maybe balik kampung lonely or my sayang follow together.... Tengok lah cam mane nanti sebab kitorang ade kursus pra perkahwinan diz weekend.... Huhuhuuuuu.... Tak sabar nak pegi kursus tu jugak.... Excited sangat =) Hope semua perancangan berjalan dengan baik... So, stay tune tunggu pict2 yang menarik dari beauty time pi picnic, raya and kursus.... k dear all... Chow sin chiiiiiiii;-)

No comments: