Wednesday, December 31, 2008

Here We Are!!!!

Yup, like beauty dah story kat u all... Before Aidiladha beauty wif sayang da pegi kursus pra perkahwinan for our marriage nanti.... Then, kitorang da dapat sijil nya.... Horay!!!!!!!!!! Tinggal nak kawen je lagiiii.... Tak sabar nak pakai baju kawen..... Hahahahahaaaa!!!! (Gile kentang betul beauty ni... Gatal!!! ;-D) Satu bab dah setle.... Ada banyak jugak lagi yang perlu disetttlekan.... Pening tapi buat-buat tak pening.... Sebab nanti bertambah pening..... Heheheeee.... ;-) Nasib ada mummy, lil sis, untie-untie yang sudi membantu.... Semoga semua persiapan dan perjalanan berjalan lancar hingga ke harinya... Amin =)

To sayang if u read diz post....

I dedicated diz words juz for you...

I'm so proud to having you...
I'm so glad to having you...
I'm so happy to having you...
I'm so thankfull to Allah coz giving you...
I Love You So Much =)

Happy new year guyzzzz!!!!!!

6 comments:

egatinja said...

wawahh..congrats!!hehehe..
jgn lupe jemput ekk..:P
(tu pun klu cella pat dtg pon)hehe

by the way sis,cella ada blog baru,blog lame masih kekal tu.hehe

misz beauty said...

oit mane bley.... cella mesti kene dtg... ade mase lg nk kumpul duit dtg cni.... tempat tinggal jangan risau, hotel mewah sis kasi duduk... huuhuhuuuu;-)

egatinja said...

kte x janji,tp klu time tu cella dpt study kat smnjung tu,haa dpt la.hehe
tunggu dan lihat hehe..bahagia la sis :))

misz beauty said...

wah gud2... hope cella dpt study kat UM ke, UPM ke for Medic cost... Sis will pray for u ;-)

hbo said...

hmm.. memang terserlah 'kegatalan mu' hehehehe... jangan mare! nanti belum kawin dah tua...

misz beauty said...

blurweeeeekk!!!!!

acik nyet.... hehehee=D