Saturday, December 27, 2008

Happy New Year - 2009

Wah, sedar tak sedar kita dah sampai ke penghujung tahun 2008. Begitu pantas waktu berlalu. Macam-macam yang berlaku dalam hidup beauty sepanjang tahun 2008 ni. Kenangan pahit manis silih berganti. Namun banyak sejarah manis yang mewarnai hidup beauty sepanjang 2008 ini. Alhamdulillah hampir semua harapan dan impian untuk 2008 telah menjadi kenyataan. Termasuklah impian nak jadi tunang Mohd Norhapizi. Alhamdulillah semuanya selamat dan telah mencecah setengah tahun pertunangan kami. Tq Sayang..... Heheheee ;-) Ade lah sikit-sikit yang tercicir. Akan di continue for next year (2009) insyaAllah. Buat semua kawan-kawan blogger atau pun yang sering singgah blog beauty yang tak seberapa ni, beauty ucapkan Selamat Tahun Baru. Semoga tahun-tahun berikutnya akan menjadi lebih bahagia dan dirahmati oleh Allah swt, insyaAllah. Impian yang belum tercapai tu kita cube lagi di tahun akan datang dan semoga semuanya success dicapai, Amin. =) Beauty doakan yang terbaik buat semua. Marilah kita sama-sama meninggalkan tahun 2008 ini dengan azam yang lebih jitu untuk masa akan datang. ChayokkkkkK sume!!!!!!!!!!!;-)

Nak buat sikit wish list for 2009 :

1. Kuruskan badannnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!! huhuhuuuuu
2. Be a wife for Mohd Norhapizi. InsyaAllah, doakan kami ;-)
3. Jakarta & Bali for honeymoon. Anyone wanna sponsor??? Hihiihihiii
4. Beli kereta baru. Vios maybe. Tu pun if budget ada lebih. =D
5. Kurangkan tabiat shopping! Opssss... Boleh ke?? InsyaAllah...=)
6. Jadi isteri yang solehah dan anak yang baik untuk my future hubby and my luvly mummy. InsyaAlah. This is not for 2009 only, but forever =)

Semoga Allah swt permudahkan segala urusan, hajat dan impian beauty. Amin.

Cukuplah kot. Banyak-banyak kang tak tertanggung rasanya. Hehheeee... K guys, luv u owest and happy new year. ;-)

2 comments:

egatinja said...

waa..nak honeymoon kat bali gak!! heheh...romanticnyee..hehe

misz beauty said...

huhuhuhuuuu....;-p