Monday, December 01, 2008

Annual Dinner.....

Waaaa... another 23 days to go to our annual dinner.... Beauty quite bz now... Handling dancing group for diz coming annual dinner perform... Agak susah sebenarnye handling diz group memandangkan mereka bukanlah datang dari kalangan yang mempunyai kemahiran menari lebih-lebih lagi tarian tradisional... Tapi dengan semangat yang kuat, beauty kagum dengan mereka... Semakin hari semakin menampakkan improvement... Step berterabur tu biaselah kan orang baru belajar.... Lagipun jika nak dibandingkan dengan orang yang tau menari kira mereka ni cepatlah ketchup sebab dalam tak sampai seminggu je dah hampir separuh lagu step yang mereka dapat buat dengan baik..... Walaupun beauty penat mengajar tapi beauty puas hati dengan semangat yang ditunjukan.... Thanx guyz... Ur da best... Beauty hope and wish we had a magic performance during da dinner nanti.... Wish u all da best and luck.... Chayok, chayok!!!! =)

p/s* wait for our dance clip nanti ye.....;-)

4 comments:

ghathis said...

waa..sis pandai menari la hehe..
pandai nyanyi,pandai menari lagi hehe
:)

misz beauty said...

huhuhuuuu... biase2 je lah lil sis... bukan expert pun... ;-)

Qistyna Sha said...

A'a..pandai menyanyi n menari sekali... Ketchup - kicap... Huhuhu

misz beauty said...

ade2 je sis nih...;-p