Monday, December 15, 2008

Alhamdulillah...

Sepertimana yang dijanjikan beauty akan update berita-berita terkini afta raya haji and now beauty come back again... =)

1st of all ari tu syokkkkkkk!!!! sangat pi picnic.... Beauty berendam dari awal sampai, sampailah nak balik dah baru beauty naik.... Punye lah syok main air ngan da 2 heroes tu and my untie & uncle also... Walaupun mase mula-mula sampai tu hujan agak lebat then we all teruskan jugak pi cari port yang ada bumbung then pasang kemah also.... At last hujan berenti dan we trs terjun tiruk lah (tak lah tiruk sgt... memandangkan air sejuk gile...) Hahahaaaa....=D Makan, mandi, makan.... Tu je lah keje kitorang, balik-balik umah je melepek kepenatan.... Diorg ok lah lagi, beauty nih kene terus pegi jumpe my sweetheart pulak sibuk nak dinner kat kampung baru sangat... Tapi pe nak buat, sayang punye pasal so penat pun penat lah... Heheheee....;-)


Then on 6th Disember beauty and fiance ade kursus pra perkahwinan.... Alhamdulillah dah selamat semuanya walaupun sesi hari ahad kitorg terpaksa tangguhkan dik kerana tunang beauty ade present pasal gambar-gambar yang diambil untuk ditunjukkan kepada kementerian... So semalam we all dah ganti balik sesi tu then selamat semuanya.... Yey!!!! beauty happy sangat.... Sebab dah selamat 1 fasa.... =)


Afta tunang beauty habis keje dier on 7th Disember kitorang terus shoot balik kampung beauty kat Morib untuk sambut raya haji.... Dat nite beauty's family had bbq... Wow!!! memang best sangat... Makan sampai nak tido.... Hahahaaaa. Terukkan!!!! Sambil tunggu kaum adam panggang makanan, beauty duk sibuk godek dan belek anak kucing yg comellllllllllll sangat kat rumah cousin beauty.... dah lah nak kidnap tak boleh.... Heheheee=D Afta siap kitorg sume makan-makan then rehat-rehat sambil bersembang sampai lebam pastu terus tido.... Esok nya raya pagi-pagi lagi dah hujan selebatnya sampai dapur rumah kat kampung banjir.... Nasib baik makanan semua sempat diselamatkan dan air tak de lah teruk mana sangat naik.... Semua nya kembali ok then petang tu beauty balik Petaling Jaya rumah mak tunang beauty pulak.... Makan lagi!!!! Cam ne lah tak gemuk.... Hahahahaaaa..... Lepak sampai petang coz tunggu mummy datang then afta mummy datang terus balik sama-sama dier.....=)

Sesungguhnya cuti pendek yang memenatkan tapi lagi menggembirakan..... Sebab ape???? Sebab semua orang yang beauty sayang ada sama-sama beauty.... =)

K lah, nantikan kemunculan pict2 pulak k... Muuuuaaahhhh!!!!!!!!!!!

2 comments:

ghathis said...

weeee...rindu nak baca post sis hehe
waa..bestla sis brendam..lama dh cella x brendam hehe

misz beauty said...

heheheee... tu lah... selalu xde lah berendam cam tu tapi ari tu lak xmo naik2... ekekekee=D