Monday, November 10, 2008

Orang Sakit

Sempena tajuk entry beauty nih, beauty nak bagi tau. My Cousin admitted at Serdang Hospital. Dier kene denggi berdarah. Agak menakutkan bile dengarkan. Tapi alhamdulillah ckit-ckit beransur ok memandangkan dier da boleh makan. If not tiap-tiap kali masuk makanan dalam perut trs keluar balik. Tekanan Darah dier menurun agak teruk ckit, tapi our family da kasi macam-macam makanan tuk bagi tekanan darah dier naik balik. Overall beauty pi tgk dier da bley gelak ketawa. Tu lah, budak degil memang cam tu. Dah berapa kali mummy beauty suh pi hospital terus tapi dier kate demam dier da ok. Last on saturday dier sendiri pi mintak masuk kan dier kat hospital. Kelakar pun ade kan. Heheheee. Takut sangat ngan jarum, akhirnya dua-dua belah tangan kene cucuk. Kesian. Huhuhuhuuuu.


Ok lah, for my cousin Iwan. Semoga cepat sembuh, makan ubat and minum air banyak-banyak. Lenkali dengar kata orang tua k.=D

No comments: