Thursday, November 27, 2008

Fening-fening....

Adoi sakit kepala.... Beauty tengah pening nih... Nak cat rumah tapi tak tau nak buat kaler ape... Bilik beauty dah decide nak buat kaler ape sebab bersesuaian dengan set bilik tidur yang beauty dah order.... Tapi sekarang ruang tamu pulak yg menjadi masalah.... Boleh tak kawan-kawan kasi pendapat untuk tolong beauty nih.... Beauty da go thru website-website tuk tengok deco.... Tapi bile tengok sume-sume tuh, beauty jadi rambang mata dan menambahkan lagi kepeningan beauty.... Adoilah, nak cat rumah pun pening kan.... Kalau boleh beauty nak kaler yang beauty takkan jemu memandang, dan boleh kata rumah ku syurgaku lah... =) Even sesape yang datang rumah nanti akan tertarik dengan kaler tuh.... Bile da cat baru beauty boleh fikir pasal perabot pulak... Sebab perabot biasenye simple2 je.... Memandangkan ruang rumah yang agak terhad..... Kat sini ade beberapa kaler yang beauty tertarik.... Tapi tu lah... Fening dah nih...






Tolongggggg... Tolong lah beauty....!!!!!!!!!!!!!!!!! =(

12 comments:

Anonymous said...

i wud choose the last pic of the wall...that is seems like lovely colour. *nell*

Anonymous said...

wait up..another thing is the combination colour soft pink plus white pearl ke cream tu..add wit the kerusi cemtuh...what a great living room..tapi kene jage la..kids eat chocolate, habes la~ huhuuuu....
*nell*

Anonymous said...

hurm..akak rse color mcm krim ok kot untuk ruang tamu..xpon warne2 yg terang..cntoh nye mcm merah terang untuk satu side dinding..pastu lg satu side eija cat la color pink yg soft..xgitu..mest nice.mcm tu gak klu nak cat hjau...satu tu hjau terang n then yg lg satu soft green..whtever pon PINK is Sweet..i like that..hahaha..nat cat rmh bangi ker?

misz beauty said...

thanx dear fwen... nampak nye sume cam suke pict last tu kan....

nell - maybe beli sofa kaler pink n white lah cam tu... if white sume kang cepat kotor lak kan... i think its pearl color...

kak abby - yup cat rumah bangi... mmg nak campur kaler pun... 1 wall and yg lain kaler lembut... tapi hijau x kot coz bilik nak buat hijau lumut... nnt pasang lampu tidur jd romantik ckit... ruang tamu kene nampak luas kan... hehee

Qistyna Sha said...

i like the last pic...well i like pink actually. Sejuk mata memandang klu buat deco mcm last pic tuh....huhuhu ;) if sofa nak beli color pink & white, sesuai lah kalau dinding color cream... :)

misz beauty said...

ok... if mcm tu beauty will using the dark pink like dat picture combind wif cream color... wow... amazing.... dah dpt bayang dah.... tq so much all...;-)

Anonymous said...

kite cdgkn kaler coklat kekuningan cam second last pic. tu @pun kaler ungu kepinkgan cam last pic. tu..i think this kaler very nice la, lgpun ruang tamu awk terhad so mybe kaler ni sesuai tuk ruang tamu awk nmpk lbih mnrik *nieza*

misz beauty said...

tq... tq.... so done... da decide buat mcm last pict... tq sume... yeyyyyyy!!!!!!!!!!!!=D

ghathis said...

gud2!! my choice oso last pic sis hehe :)
sis,suruh eric leong dtg tgk :P

Qistyna Sha said...

It seems like semua org suka the last pic.... pink & purple is a very good combination since it came from the same family of color....it makes a perfect living room i can tell. pink + purple + cream.... perfect! ;)

misz beauty said...

wah best.... sayang kamo sume...;-)

lil sis - actually last pict tu from deco eric... heheheee;-)

sis lysa - tq so much utk pandangan yg sungguh cantik tu...;-)

Qistyna Sha said...

love u too lil sis...

;)