Monday, October 20, 2008

Sunway Picnic!!!!!!!

Yeah, lame tak update entry. Juz put some pict jerk. Yelah, abis raya beauty busy lah sesangat. Ngan keje, then training tuk persembahan konvo upm, ngan beraya umah orang almaklumlah we are still in Syawal kan. =) Heheheee. So, ari nih dah de mood nak coret-coret lak.


Last week beauty follow my lil sis, goes to Sunway Lagoon and having a picnic. Dier de gathering with her classmates then picnic tu jugak adalah markah exam for her. Pergh!!! Zaman sekarang exam kene gi berkelah. Ape-ape lah, lagi pun dapat gak beauty bersuka ria. Hhuhuhuhuuu. kitorg awal pagi dalam kul 8 lebih dah kuar umah, then sampai area sunway siap-siap breakfast dulu. Ye lah, nanti nak main-main sume kang lapar pulak. Setle breakfast beauty wif lil sis, n cousin terus carik park then entry da sunway park. Best lah sesangat kitorg main sume permainan yang ada. Cume beauty tak main lah yg extreme2 coz beauty nih penakut. Dr dulu kalo pegi mesti beauty je tak main sume bende. Only lil sis n cousin jerk yang main. Beauty tukang gelak and tukang snap pict. Beposing sakan kami kat dalam sunway tuh. But we all tak mandi lah coz masing-masing takut gelap. Tak mandi pun sunburn jugak. Hahahaaaa. Lil sis beauty punye fwen sume mandi manda. Next time lah kitorang mandi manda.=) Da penat sume, kitorg siap-siap balik and singgah umah Kak Su kat Putrajaya coz dier wat open house. Thanx kak su kasi kitorang mamam sedap-sedap. Mee kari, roti jala, nasi impit. Sampai mengah tak le bawak kete. Heheheeeee. Lenkali bley wat makan-makan lagi k. =D Then after all we're going back to home. Melepaskan penat lelah, landing-landing sampai tertido. Huhuhuhuuuu.

So, de beberapa pict tuk tatapan mase kat sunway. Sampai berjumpa lagi ;-)


5 comments:

Qistyna Sha said...

wow...seronok nyer...klu g ramai2 lagi best... :)

misz beauty said...

actually ramai sis... but sume da separate... ikut haluan masing2... hehehee=D banyak pict blm masuk lg nih... huhuuuu;-)

ghathis said...

besh!!hehe

hbo said...

ish3x jeles tul acik... acik pun plan nak g gak sunway, cuti panjang bulan 12 nie. itu pun kalau x der customer. insyaallah... kami akan stay kat serdang dalam 1 wk pastu boleh jalan sakan...

misz beauty said...

wah... bagus2... dat time bley lah kalo kite mandi2... huhhuhuhuu=D