Wednesday, October 29, 2008

Happy Birthday Mummy!!!!

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Mummy ku sayang...
Allah selamatkan kamu...

Selamat ulang tahun hari lahir buat mummy tercinta Jamilah Omar. Semoga mummy dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat selalu, bahagia selalu dan sentiasa dicucuri dan dirahmati Allah swt. Along sayang mummy sangat-sangat. No words can describe how bigs my love to you. You're my everything. =)

Last week on 24th Oktober before beauty datang Penang beauty celebrate mummy's
birthday. It was a small celebration but full of happiness. Ada mummy and daddy, ade my lil sis, and also my tunang sayang bersama-sama meraikan hari jadi mummy. Walaupun ianya celebration yang tak seberapa dari beauty and lil sis. Tapi we do see mummy happy dat time. Beauty plan wif lil sis and also my sayang tuk celebrate kat Chop & Steak serdang je. Tak jauh memandangkan nak g jauh-jauh nanti kene redah jalan jam. We having a dinner together then lastly mummy potong birthday cake sambil dinyanyikan lagu selamat. Hehehee. Cake dipotong dan diagihkan kat kitorg je lah. Heheheee. Cake yang sedap yummy2. Huhuhuuuu.

So mummy, wait for your present from me untill along balik kl k. Hari tu tertinggal kat umah then tak sempat nak kasi. Early saturday morning da kene gerak ke utara. So tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! =) Beauty de kat penang till 1st November. So sesape nak jumpa beauty kat penang nih mai lah sini na. Teman beauty jalan-jalan. Heheheee. Ok dear all, beauty da ngantuk coz da dekat kul 1.30 pagi nih. Sehingga berjumpa lagi. Daaaaa..... =)

2 comments:

Qistyna Sha said...

Happy belated birthday mummy... ;)
wow, meriah sungguh celebration mummy yer... :)

misz beauty said...

ye lah sis... small celebration tapi meriah...=)