Thursday, September 11, 2008

Update!!!

Masuk ari nih genap 11 hari umat Islam berpuasa. Alhamdulillah setakat hari nih masih tiada nombor sifar dalam erti kate lain tak de puase lagi yg beauty tinggal atau tertinggal. Huhuhuuu. Dan dalam 11 hari nih baru 2 kali berbuka bersama kekanda tercinta. Che wah. Pertama masa puasa 1st day beserta ngan family beauty sekali. Cik Nah pun belum balik penang lagi masa tu, cik ali n cik yan family pun ade. And da 2nd time yesterday lah. Beauty g buka kat sunway, sonok rasenye dapat bebuka bersama. Walaupun penat balik keje tapi demi rindu di dada rela beauty korban tenaga. Hahahaaa. Jiwang karat pulak. Bebuka mamam ikan bakar n ayam, kuih muih ckit, doa dari Sayang dan di aminkan beauty =) Afta kenyangkan perut, we all pi Subang Parade pulak, cuci-cuci mata then g Carefour sbb sayang nak beli Nescafe untuk mum dier. Balik dari carefour tu singgah pasar malam area umah dier jap. B4 balik Sayang beauty hadiahkan gambar-gambar mase tunang yg telah terpilih dan telah diedit serta dicuci dengan size 8x12. Ya ampun Sayang, besar betul gambar2 tuh saya tak tau nak cari frame nye kat mane =( tak pe lah nanti pi antar kedai tempah frame je lah. =) Pict yang Sayang hadiah kan buat mummy and daddy telah mummy terima dengan senyuman yang lebar sampai telinga. Hahahaaa. Beauty waiting for our next bebuka bersama. Dalam plan dier nak bawak pi mamam steambot lah, kat Planet lah. Mane-mane lah sayang janji mamam cedap. Hehehee =D

Cite bab persiapan raya pulak. Tahun nih beauty beli sepasang je baju raya, almaklumlah dah nak jadi wife orang pun, huhuhuuu. Konon nak pilih kaler lain, last-last beli kaler lain. Beli baju da siap je. Nice sbb ade banyak bling2, beauty kan suke bling2 nih. Sayang pun cakap cantik. Kasut dah ade. Tinggal lagi nak pi cari baju melayu dier ngan kasut dier. We all plan 1 week b4 raya tuk last shoping. Nak kene g cari baju melayu sama kaler lah pulak. Dier pulak nak kaler betul2 same ngan beauty. Maknenye mmg jenuh lah nak mencari. Susah ckit shoping ngan org tua tu, lagi cerewet dari beauty. Hahahaaaa. Sowy sayang=D Kuih raya beauty de tempah 2 3 jenis je coz mummy kate tak yah tempah banyak-banyak lah. Nanti kite nak buat jugak lagipun Cik Nah balik raya KL kali nih. So ade ramai membantu. Hahahaaaa, achik standby!!!!! Tahun nih acik bancuh adunan kuih raya ya.... Hehehee=D Dipendekkan cite raya tahun ni amat bermakna buat beauty.=)

Ok lah, beauty update lain kali. Nak pi menunaikan ibadah dulu. Assalamualaikum. =)

No comments: