Monday, August 04, 2008

Update

Hye all... Agak lame beauty tak updated blog nih kan.... Banyak nak cite tapi cam berat je nak posting.... Ye lah nak post2 ni memerlukan mood yang baik baru idea mencurah-curah.... Dalam mase beauty tak updated blog nih, beauty sebenarnye agak sibuk gak lah... bukan sibuk pe, bz shoping menghabiskan duit yang tak banyak nih... Ahahahaaa.... Beauty beli handbag baru, CHANEL... Beli dekat one of lecturer kat fact nih yang baru balik from oversea... Bile da beli sayang nak pakai sbb mahal... Ihiks2.. =D Tengok lah pas kawen nanti ke baru pakai sbb tunang beauty pun say bende yang same.... Memang sehati sejiwa lah kami.... Ahaks... Then beauty beli jam tangan baru coz sayang nak gune jam hantaran ari tu almaklumlah beauty nih agak ganas ckit kang calar balar jam tu.... so beauty akan gune jam tu untuk pegi tempat-tempat tertentu je itu pun dengan sayang beauty je lah coz kene pakai jam sama... Ngengade kan??? Ehheheheee...

Hari-hari minggu beauty pun penuh dengan jadual yang memenatkan.... Sebab kene g sane, g sini... Last week beauty baru balik from melaka joining mak long and upm bendahari staff punye family day... Beauty g sane sebagai juri jemputan... Mengadili aktiviti-aktiviti and games yang diorang main termasuklah acara pertandingan karaoke solo & berpasangan.... Berbakat jugak staff2 bendahari ni sebenarnye... Walau pun tempo, pitching lari-lari ckit... Tapi diorg sungguh sporting... Heheheheheee.... Ade jugak mempunyai bakat terpendam dan tidak dijangka... Neway, congrats to all da winners... Tingkatkan lagi kualiti nyanyian anda semua ye and jangan lupe jemput-jemputlah beauty lagi lain kali....;-)

Actually beauty masih teringat hembusan angin yg menenangkan kat tepi pantai pengkalan balak tu.... Sungguh aman damai... Lupe segala problem and keje-keje yang menyakitkan kepala beauty.... Rase cam tamo balik... Tapi ape kan daya, masih banyak komitmen beauty kat KL nih... Tak pe lah, insyaAllah next time beauty bley pegi sendiri cuti-cuti kat sane tenangkan fikiran...=)

Cerita pasal kawen... Ahahaaaa, sebenarnye untill now beauty masih tak percaya yang beauty dah jadi tunang orang... Eheheee.... Debar dah mula dari sekarang... Macam orang nak g berperang... Tapi wat-wat ilek je... Huhuhuu... Walau pun masih awal tapi perancangan untuk majlis nanti telah dibuat sedikit demi sedikit... Nanti xde lah last min punye keje jadi kelam kabut... Beauty tak suke keje macam tu.... Design for baju nikah beauty dah buat, also baju untuk bersanding... Sume dah standby, design2 and color tinggal nak tempah je...=) Cameraman jugak dah ditempah... Rekaan pelamin jugak dah dibincangkan dengan D'Cora Bridal... Mummy pulak dengan plan dier sendiri... Surprise katenye... Huhuhuuu.... ;-D Sekarang nih tengah survey untuk pegi kursus kawen.... InsyaAllah bulan puasa nanti we all pegi... Mummy cite nanti kene buat HIV test lah ape lah... Susah sebenarnye nak kawen ni kan... Tapi insyaAllah sume akan berjalan sengan perlahan dan mudah2an akan berjalan lancar hingga hari jadi nanti... Amin...

Rasenye sampai sini dulu lah beauty mengakhiri story beauty... Continue di lain hari dengan cerita-cerita dan perkembangan terkini dari beauty k... With Love =)

No comments: