Monday, August 25, 2008

Happy Birthday My Love

Tomorrow sayang punye birthday iaitu 26 August 2008. Beauty nak ambil kesempatan mengucapkan Selamat Ulang Tahun buat sayang. Semoga panjang umo, murah rezeki supaya kite cepat-cepat kawen (eheheheeee...=D), dan semoga Allah swt sentiasa melindungi dan merahmati sayang dan semoga hubungan kita kekal abadi hingga akhir hayat. Haaaa, sayang nye umo da semakin banyak. So jangan nak nakal-nakal lagi cam dak kecik k. Huhuhuuuu ;-p Untuk kali nih, beauty tak dapat nak kasi present gempak-gempak kat sayang sebab kite tak boleh boros-boros sekarang nih, so sorry to say k sayang. But we will going fer dinner together. K sayang, selamat ulang tahun buat sayang sekali lagi. Beauty sayang kat sayang sangat-sangat. For eva!!!! =)


Allah selamat kan kamu
Allah selamat kan kamu
Allah selamatkan Mohd Norhafizi
Allah selamat kan kamu
Amin...


4 comments:

Qistyna Sha said...

Send our warmest birdae regards to fizi.....umur bpa dah ek? huhuhu btw, selamat hari lahir..semoga dimurahkan rezeki , dipanjang umur dan semoga cepat2 kawen ek..? huhu take care...

From,

Us

misz beauty said...

hahahaa... dah tua lah dier kak... 29th years already... tapi cam dak kecik... hehehee... will sent ur regards n wish to him...=)

misz beauty said...

eh silap lah... 28th years old... huhuhuuu=D

Qistyna Sha said...

huhuh abg m barulah 29 years old.... :p