Thursday, August 28, 2008

3rd Place


Alhamdulillah. Selesai sudah pertandingan nyanyian patriotik antara staf UPM yang berlangsung pada 27 Ogos 2008 iaitu semalam pada pukul 6.00 petang. Tahun nih beauty cume merangkul tempat ke 3 kerana persaingan yang ada lebih hebat pada tahun ini berbanding tahun lepas. Tambahan pula beauty punye suara tidak berada dalam keadaan baik semenjak 2 minggu nih. Rezeki masih menyebelahi beauty walaupun keadaan tidak mengizinkan. Beauty pun tak sangka sebenarnya, sebab kali nih mmg beauty tak taruh harapan untuk meraih apa-apa kemenangan. Tapi syukur, rezeki masih melimpah tuk beauty. Beauty pakai baju celoreng askar semalam tuk nyanyi lagu BAJU HIJAU. Pinjam uncle beauty punye sbb dulu dier askar, now da pencen. Smart gak beauty pakai pakaian seragam. Hehehee. Tu lah, dulu nak jadi tentera tapi tak dapat sebab kaki beauty sakit. Now still berharap dapat pakai pakaian seragam, dah apply dah Kastam DiRaja Malaysia. Mudah-mudahan dapat hendaknya. Amin. =)


Kemenangan beauty semalam beauty raikan dengan blanje mummy and untie serta anak-anak dier makan roti canai, tose, capati hahahaaaa. Sebab menang pun bukan banyak mane. Heheheee. Beauty tak join makan makanan yang beauty suh mummy beli tu sbb beauty kene pi jumpe tunang kesayangan beauty sebab nak gi beli present besday dier. Lewat lak bg present, heheheee. Pening sekali lagi kepala beauty tunggu dier pilih ape yg dier nak. Nantaklah janji dier bahagia, kire ape yang dier dapat tu puaskan hati dier beauty pun tumpang happy same. To sayang, hope u enjoy wif ur besday present yang x seberapa dari saya tu k. =) K lah, da melalut dah. Beauty sambung keje dulu. Daaaaa

4 comments:

hbo said...

weh, si baju hijau pakai baju celoreng askar, mana gambo nyer??

misz beauty said...

gambor nye esok upload... de kat mama... hehehee=D

noriezah said...

congrats beauty..wah pandai nyanyi gak eh...xpe next time cuba lg...all the best..

misz beauty said...

thanx... neay noriezah nih sape eh?? beauty kenal x??