Monday, June 30, 2008

Majlis Perpisahan

Last friday beauty n officemates de buat simple majlis perpisahan buat kak ain and kak aini. Kak ain nak tinggalkan beauty and yang lain sebab dapat tawaran jawatan tetap kat bahagian penerbitan UPM. Kak aini pulak kontrak dier dah abis ngan fakulti beauty. Sedey sebenarnye tapi pe nak buat, pertemuan dan perpisahan adat manusia biasa. But kenangan bersama akan sentiasa dikenang sampai bila-bila. Lagipun diorg pegi tak de lah jauh mana, kat sini-sini gak so still bley jumpe. Buat kak ain, eija sayang akak sangat-sangat. Duk kat sane nanti jangan lupe eija kat sini. Mesti rindu takde org nak gaduh-gaduh manja lagi. Akak jaga diri baik-baik kat tempat orang k. Kite jumpe kat majlis engagement akak nanti, tak sabar nak tunggu.=) Buat kak aini pulak, walaupun perkenalan kita baru bermula tapi macam bertahun lama bersama. Pasnih eija akan keseorangan lagi kat meja nih tanpa teman duk kat sebelah. =( Ape-ape pun all da best for u two. Eija sayang akak berdua. =)

Ade ckit pict mase majlis yg simple buat tatapan....






2 comments:

Miss Sha said...

simple but memorable..thats more important.. ;)

misz beauty said...

dats rite sis... will mish them so much... like i miss u so much here...=(