Friday, June 20, 2008

Thanks To....

1st of all. Terima kasih yang tak terhingga buat all of my aunts n uncles, Pak Long and Mak Long sekeluarga, Pak Ngah and Mak Ngah sekeluarga, Mak Yah and Family, Pak Itam and Mak Itam family, Cik Man's family, Cik Asid's family, Cik Ali and Cik Yan, Cik Burn and Cik Nah family dan semua yang hadir, yang banyak membantu beauty dalam persiapan hinggalah hari majlis pertunangan beauty yang berlangsung pada 14 Jun 2008. Susah rupanya nak buat majlis cam nih walaupun majlis yang sederhana. Mummy beauty lagi lah tak menang tangan, ke hulu ke hilir sane sini, Sian kat mummy. I'm sory mummy if semua nih menyusahkan mummy. Along sayang mummy sangat2, tanpa mummy siapalah Along disini. Thanx to my luvly princess also yang bersusah payah membantu kakak dier nih menyediakan persiapan tuk majlis. Sian dier bersengkang mata jahitkan baju kakak dier, kopek kerang yang banyak tuh sampai sakit-sakit tangan. Nanti along bawak pi holiday k. =) Terima kasih yang tak terhingga buat Mak Itam yang bersusah payah menggubah barang hantaran yang cantik dan sweet sangat. Thanx kat Cik Nah and D'Cora Beauty yang membantu jugak buat gubahan coklat n buah-buah yang cute tuh, dan make up kan muke beauty nih jadi ct nurhaliza. Hehehee. Terima kasih jugak kat kak sha yang sponsor cake yang cantik. Tak tau nak terima kasih ape lagi. Terima kasih yang tak terhingga lah buat semua yang buat majlis beauty meriah dan berseri. Buat kawan-kawan yang hadir, beauty mintak ampun mintak maaf if majlis nih ade yang terkurang. Sesungguhnya, yang baik semua datang dari Dia Yang Maha Esa dan kurang tu dari beauty sendiri. Beauty mohon doakan pertunangan beauty bersama tunang tersayang berpanjangan hingga ke jinjang pelamin dan akhir hayat. Amin. InsyaAllah. Terima kasih sekali lagi buat semua. =)

No comments: