Monday, May 26, 2008

Bz.. Bz.. Bz..

Beauty sangat busy lately... Nak update blog pun tak sempat... Dengan outstation, function, work, preparation n macam2 lah... Tak larat rasenye nak handle lagi... But wut to do, outstation keje, function pun keje, preparation pun tergolong dalam pekerjaan... Belum masuk bab-bab lain lg dengan konvoi yang bakal diadakan awal bulan Julai nih, beauty kene buat kertas kerja lah, borang lah, logo lah, sticker lah... Nak tolak tak sampai hati... So korbankan diri sendiri tak pe lah... Tuk kawan-kawan... Beauty sayang kawan-kawan beauty... =)

Cume kesian ngan badan beauty nih xde rest... Start dari awal bulan Mei non stop... Last week xde rehat langsung sabtu ahad de jemputan function.... Diz week pun de jemputan lagi... Next week pulak outstation lagi goes to Melaka for 3 days, Nanti de kenduri lagi.... Uwaaaaaa, nak nangis rasenye.... =( Bile nak rest nih.... Beauty rase kene amik cuti lah kan pi holiday rehat-rehatkan diri... InsyaAllah lah nak bawak mummy pi holiday sekali.... Mudah-mudahan rezeki murah da buat banyak-banyak keje ni kan... Dan sehatkan badan beauty tuk bekerja.... Amin...

K lah beauty nak sambung keje lagi nih... Jumpe di lain mase... Rindu nak update wif pictha.. So tunggu lah if beauty de g jalan-jalan amik pict ok...;-) tataaaa

4 comments:

Lord said...

wah btol2 sgt bz tu..
jgn bz jer,, rehat2 gak..
and lord pon nak ikut g holiday..haha

misz beauty said...

nak ikut g holiday?? bley jerk... dengan syarat perbelanjaan beauty sekali Lord kene tanggung.... Heheheee... Gurau Je... Jom!!;-)

hbo said...

weh, nak gi holiday, mai penang ramai2x. kita pakat dok scrub badan.. biaq haluih lagi lembut untuk hari istimewa anda... hehehhe... amacam???

misz beauty said...

hahahaaa.... bley dak acik bawak mai sume kelengkapan kite duk scrub kat kl nih ja??? nak pi penang tak nak time lah acik... heheheee=D