Friday, April 11, 2008

Menghitung Hari

Menghitung hari detik demi detik
Masa ku nanti apa kan ada
Jalan cerita kisah yang panjang
Menghitung hari........

Talk about counting days. Beauty tgh menghitung hari. Tapi kenape eh??? Heheheee. Biarlah rahsia wat sementara nih. Sampai masanya nanti beauty kasi tau na. Kalau kasi tau awal-awal nanti tak besttttttttt. Huhuhuuuu.

Lagi pun hari-hari pun memang beauty selalu buat penghitungan. Ye lah, hitung bile nak dapat gaji, hitung hari nak buat kerja lebih masa, hitung hari nak pegi dating, hitung hari nak pegi joging@aerobik, hitung hari tuk sambut besday mama, adik, sayang, n beauty sendiri. Pendek kate sume nye beauty kira lah. Cume 1 je beauty tak suke hitung atau kira, MATEMATIK. Heheheeeee =D Semenjak sekolah menengah lah beauty tak suka matematik, beauty pun tak tau kenape padehal mase sekolah rendah peveret tuh sentiasa A's jerk. Tak pe lah, da berlalu pun. Cukup makan pun jadilah. Further study insyaAllah menyusul kemudian setelah semua selesai. Lagi pun kene tunggu cukup pengalaman kerja tuk amik PJJ. Ntah ape2 beauty ni kan, dah tua baru nak further study. Nak buat cam mane, cari duit sendiri dulu tamo buat pinjaman. Coz nanti sakit nak bayar balik. Eh ape da masuk cite lain nih!!! :-/

SO, beauty will continues counting and counting. So do counting to update my blog. Heheheeee. Take care all. Stay tune.;-)

4 comments:

Miss Sha said...

Bersabar la menanti hari bahagia itu... :)

misz beauty said...

hehehehee.....-Shy-

hbo said...

Hitung, jangan x hitung... den dah tahu dah jawapannya... hehehehe... sabor yerk! x lamo dah nie hah..

misz beauty said...

ye lah.... nih yg berdegup nih.... =)