Monday, March 31, 2008

Meet Up Again =D - 28.03.2008

Phew... Wut a luvly weekend beauty had last week... Friday nite fever wif my dear luvly babapness sista Miss Lysa... OMG, dekat 3 tahun lebey tak jumpe afta 1st meet kitorang dulu.... Rindu yang teramat-amat and bile da jumpe rase tamo pisah pulak... Seb baek kesian kat my sayang, nak tak nak kene gak lah beransur diri...=(

Bile dah berjumpe banyak betul bende yang nak dicerita same likes tiada penghujungnya... Ehehehee.... Dat nite, kitorang pegi makan-makan besar at Kampung Baru.. Ermmm yum yum, thanx dear Bro Mat coz blanja us sampai full... Meja full n also perut pun full.... Heheheee.... And then we goes to Eyes On Malaysia which is Sis Lysa punye tempat yang dier teringin sangat nak pegi... At last, dapat jugak ditunaikan hajatnye... Tapi beauty tak naik sekali lah, coz beauty gayat also my sayang dier pun tamo naik... Kitorang tunggu Sis Lysa and her beloved bf kat cafe jerk... Huhuhuhuuuu.... =D Da puas amik photo kat situ, beauty bawak tetamu2 istimewa beauty nih pegi Setapak downtown.... And again, my sis shoping lagi buat kesekian kalinya... Pssssttt... She bought me a gift also... Heheheee... Thanx sis, cantik sangat seluar tu, da pakai da pun... Ramai orang jeles.... Huhuhuuuu...;-) Afta da sakit kaki pusing2 kat downtown, sedar tak sedar hari pun da lewat malam... Before sent up they to hotel, we're going to supper 1st... Makan lagi... Ni semua penangan Bro Mat la nih... Eheheeee....=D

Afta all nite long, akhirnya we hav to berpisah... Uwaaaaa, sedey tul lah.... Sis, miss you so much lah....=( I'm waiting fer our next planning vacation... Huhhuuuuu.... InsyaAllah... If tak ada aral melintang ya tok... Eheheee...=D

Beauty de pict wif Sis Lysa.... So beauty up dulu yang ada nih... So comel lah babap sistas nih... Eheheheee... Luv you sis... Sent my regards to ur beloved abang k...;-)Beauty wif Sis Lysa

2 comments:

Miss Sha said...

Miss u too lil sis....cantek sgt pic tu...perfect..pic lain nanti la sis emailkan k...tapi yang pasti, blur sikit la lil sis... wait for it k. Luv u... :-*

misz beauty said...

hheheee.... will waiting for it... x sabar..=D