Tuesday, January 15, 2008

Hepy New Year 2008

Hye guyz... Seems like beauty da lame tak update my blog... Yelah, to bz wif my werk n family... Ops, bukan husband n chlidren eh... But wif mummy, granny n lil sis... Asik pegi sane pegi sini sampai da tak tau nak gi mane lagi... hehheeee... last week pown baru jerk balik kampung.... Diz week lak de function yang jemput beauty menyanyi... bley lah buat side income sikit-sikit.... huhuhuuu.... If de sesiapa yang ingin buat tempahan PA system n karaoke for any function, ur welcome to invite us... Dun worry, da price amatlah berpatutan n our services r Tip Top...;-) bley buat tempahan dengan emailkan no fon anda di alamat email beauty seperti yang tertera di tepi page k.... anda akan dihubungi kemudian.... ;-)(promote lak... bley je.. heheheee)

Neway, duk sibuk promote lak beauty rase its not too late beauty ucapkan selamat tahun baru bagi kalendar english dan selamat tahun baru dalam kalendar Islam... Mesti semua orang de azam masing-masing diz year kan... Beauty pown same gak... Alhamdulillah azam last year dah tertunai... Hopefully n insyaAllah azam bagi tahun nih pown tertunai gak... =) walaupun beauty punye starting days untuk tahun 2008 nih sakit sikit... Kene tahan kat ward lagi coz kesihatan tak berapa nak ok... insyaAllah hari-hari seterusnya akan lebey baik dengan dugaan for da 1st kan.... Beauty pown doakan untuk semua pembaca setia blog beauty semoga azam u all tahun nih akan terlaksana dan tertunai dengan jayanya dan kesihatan kamu semua baik-baik jerk... InsyaAllah...=)

Ermmmm... Not to much word to say rite now... Will c u'll later on new post... So u all take care... Stay tune wif beauty's blog k... Luv ya so much....;-)

2 comments:

hbo said...

weh! warded kenapa eh?? x bg tau kat acik pun.... sakit nk bertunang eh??? ahaks! jgn mare!

misz beauty said...

amboi2.... suka suki jerk... pe lah acik nih... sakit sbb gastrik ari tuh... then suspek apendiks... seb bek tak de pape... bkn xnak bg tau tp tamo org susah hati... =)