Thursday, January 17, 2008

Azam


Talk about azam.... beauty de satu lg azam penambahan for diz year.... uwaaaaaaaaaa..... nak nangis rasenye bile tgk pict2 beauty zaman2 slim river dulu.... oh God... How i miss my luvly body dat time... Beauty da berazam... Nak jadi macam dulu balik.... Kate pendek nye.... NAK KURUS... Walau pown skrg nih takde lah over gemuk sgt... Tp tak cantik laaaaaaaaa.... =( Beauty kene kerja keras tuk tunaikan azam nih... Kalau dulu beauty bley kerja keras tuk dapatkan bentuk badan cam tuh.... Takkan sekarang tak boleh kan... Cuma amik masa.... Hope u guyz, bagi semangat tuk beauty capai impian beauty eh.... Erghhhhhhh!!!!!! Tension rasenye.... Tp jangan risau, beauty akan amalkan cara yang sehat tuk kurus... Bukan dengan mengambil ubat-ubatan yang tak menentu atau diet secara drastik.... Nanti dari nak kurus trs sakit pulak.... Oh tidak.... Tidak mungkin beauty menempah maut untuk masuk hospital lagi.... Cukup lah sudah.... Cheee waaaahhhh... K Guyz, doakan beauty berjaya...

4 comments:

Roscella said...

sishta!!!eee..so pretty la u in tat kebaya!!

misz beauty said...

tq dear... tu zaman dulu2 lah... huhuhuu;-)

Miss Sha said...

my new resolution pun sama gak la...nak kuruskan diri.... im not that fat la... :P Chubby jer... :D

misz beauty said...

yeah sis... we're chubby jerk kan... huhuhuuuu;-)