Monday, November 19, 2007

Miss My Blog

Eppy monday sume.... Huh, lame tul beauty tak bley log in dlm blog nih... Juz can view jerk.. Sakit ati dibuatnye... Hope sume orang sehat walafiat dan stay berblog wif beauty even beauty x sempat nak update blog nih... Miss my blog so much....

Tak banyak cite actually.. Cume semenjak raya ari tuh every week beauty bz bejalan jerk... Nek penat dibuat nye sampai xde rest tuk beauty di hujung minggu... But still hav fun... Maklumlah bejalan tanpa kuar duit sendiri... Sume pakai duit mummy.... Huhuhuhuuu.... Start dari minggu ke 3 raya beauty lepak Klang umah opis mate beauty... Minggu seterusnya beauty ke Ipoh umah mak ngah beauty de kenduri kawen my cousin, then the next week beauty go 2 Penang umah my untie 2 met my luvly lil hero... Dalam mase ke penang tuh lanjurkan terus ke Kedah mummy sibuk nak bejalan ke sungai petani umah mak andak n mak yang beauty lak... n da way balik ke Kl mummy ajak singgah Kuala Kangsar, Ipoh, Slim River 2 visit beauty nye sedara2... Fuhhhh... dat week lah yg paling penat.... Pastu mummy ajak nek Genting lak jalan2 kat sane dan akhir sekali last week beauty ke Port Dickson... Mmg minggu2 yang memenatkan... Sampai beauty tak de mase tuk luangkan bersama kwn2 kelab kete beauty di mlm minggu... Miss all of them... Hope diz week beauty de mase tuk diorg coz diorg pown da bising2 mane beauty ilang.... Bukan xmo jumpe tp takkan nak bantah cakap mummy kan... Ikut je lah kehendak dier...=)

Then banyak gak perkara2 happy yg berlaku pada beauty dalam mase terdekat nih... Alhamdulillah jerk yg dpt beauty panjatkan... Moga sumenye berpanjangan..=) Nak tau mende kene stay tune wif beauty's blog till bile2... Huhuhuhuuuu=p

K guyz, beauty out dulu.... de mase if connecting okies beauty update my blog lg cite menarik ke k... Luv ya...;-)

No comments: