Wednesday, October 10, 2007

Soping....

Heheheee... Saje nak memenuhkan entry blog nih....;-) Beauty tak banyak shoping diz year.... Coz ade banyak bende yg beauty kene setlekan... Beli sekadar yg perlu jerk... Lagi pun mummy dah belikan sepasang baju tuk beauty so beauty juz tambah sepasang lagi jerk... baju raya banyak2 pown nnt xterpakai laks... =)

2 minggu lepas beauty teman lil sis beauty pi Plaza Low Yat tuk betulkan laptop dier, so dah alang2 pi area sane beauty pown jalan2 lah wif lil sis kat Sungei Wang Plaza saje2 tgk2 barang tetibe terberkenan laks ngan sepasang kasut nih... Kebetulan beauty belum beli kasut raya lg, so trs sambar je lah.... Heheheee.... Kang duk tunggu lame2 trs xde pulak=D Then last week beauty n mummy pi jalan2 kat pasar Jalan Tunku Abdul Rahman, tgh2 jalan terbekenan sekali lagi tp kali nih beg tangan.... Beauty nih jarang beli handbag, selalu beli bila handbag beauty da dalam keadaan yg kesian... huhuhuuu.... lagi pown beauty pakai handbag juz tuk pi keje so lame lah waktu tuk bag tuh nazak... Ekekekeee..... Beg tuh dipanggil beg bali, agak nye dibuat kat bali kot beauty pown tak tau.... Nampak unik n feminin... Plus dier kasi harga kelong pulak.... So ape lg trs beli je lah... Mummy pown kate simple n cantik... Then beauty pown dah mms kat sayang beauty dier pown kate simple n nice.... =) Bermakna xde ape2 lg yg beauty perlukan tuk raya nih... Sume lengkap dan ala kadar.... Alhamdulillah.... =)


Tuk mummy sowi coz along xdpt shoping tuk mummy diz year... Juz tudung yg xseberape tuh along dpt belikan.... Sedey rasenye=( Next year k mummy, if ade rezeki kite shoping grand2 tuk mummy..... InsyaAllah.


K Guyz, pesanan dari beauty tuk sume.... Elakkan pembaziran... Jangan shoping xhengat dunia nnt hujung bulan terkapai2.... Jangan lupe kunci umah tutup letrik gas ape sume if nak tinggalkan umah... N berhati2 di jalan raya bg sesiapa yg akan balik kampung jauh2 tu eh.... Beauty kampung xjauh, kat serdang nih je.... Paling jauh pown kat tapah... Heheheee... Untuk kwn2 di perak, nntkan kepulangan sabahatmu di hari raya ke dua nnt insyaAllah.... Salam Sayang dan Salam Aidilfitri tuk sume.... Maaf zahir & batin;-)

No comments: