Thursday, October 04, 2007

Demam punye pasal...

huh.... keadaan kesihatan beauty x menentu.... demam yg agak kritikal abis sume sakit2.... ari nih baru rase nak ok tp blm ok lg lah.... dik kerana demam, beauty mmg suke mintak nak makan macam2.... akhirnya, last tuesday beauty pi makan secret resipe... lame gak beauty x makan kat situ, ade lah dekat 2 tahun.... almaklumlah, gang2 yg suke makan tempat2 cam tu da xde... beauty da lame duk ngidam nak makan tom yam kung dier.... perghhhh, dpt lepas gian ari tuh...... berselera tul beauty buka pose makan tom yam kesukaan beauty tuh.... beauty pi ngan kakak kat opis nih wif hubby n fwen dier..... besh lah ari tuh.... kene lak dishes fer dat day coklat brownies..... nyum2... heheheee.... pas da makan n kekenyangan masing2 duk posing sakan dalam secret tuh.... seb bek xde org, if not segan gak ar.... huhuhuu=D pas setle sume beauty pi shah alam met my luvly sis hana n my fwen fye.... besh gile ari tuh, even tgh demam.... tp enjoy sgt dat day.... dpt mamam tom yam kung, dpt lepas windu kat my sis..... =)

then yesterday beauty nye rezeki lg, tgh2 xde selera nak makan nenek beauty ajak buka kat pizza hut.... dier nak blanje... ape lg, 10 tapak tangan stadium bukit jalil beauty tadahkan... heheheee=D we all order super supreme, hawaian tuna n add on lasagna... yummy.... sambil tunggu time berbuka, beauty duk layan si kecik cousin beauty tuh.... beauty sakat dier sampai dier nangis... muahahaaaa.... baru puas hati... ekekekee.... tp beauty tau dier nangis tpu2.... dah faham sgt perangai dier...=D afta makan2 we all going 2 alamanda pulak, nenek beauty nak beli tv baru... beraya ngan tv baru lah nenek beauty diz year... seb bek x beli sofa baru sekali... if not mmg tiap2 tahun lah beli sofa dier tuh... membazir je nenek tuh.... xpe, duit dier.. janji dier bahagia=D

today lak beauty akan berbuka bersama sayang terchenta, kebetulan ari nih kene bwk dier pi amik kete kat bengkel coz da siap cat dah kete tuh..... xtau lg nak buka kat mane.... tempat biase2 je kot coz dier kate dier dah plan tuk berbuka best tuk kitorg berdua nnt.... tak tau lah bile n kat mane... yg beauty tau sure lah b4 raye... takkan lepas raya kan... heheeee=D

k lah, beauty xlarat nak taip dah nih.... jumpe lagi...;-)

2 comments:

Miss Sha said...

waa....best la dpt berbuka sesame...my time, esok...hehehe hope adik happy & berbahagia selalu okey! :)

misz beauty said...

huhuhuuu... besh la semlm sis... even kete dier xdpt amik lg coz lampu xmenyala lak semlm n kene amik ari nih... tp sbb dpt buka same n mamam kerang bakar feveret tu yg besh tuh;-)