Wednesday, October 17, 2007

Kembali Semula....

Hye Guyz... Selamat Hari Raya... Ari nih dah raya ke 5... Masih ramai lagi yg sedang bercuti lepak2 kat kampung beraya bersama sanak saudara... Beauty lak dah kembali bekerja... Hurmmm... Boring gak nih, xde sorg pown kat opis nih kecuali despatch kat opis nih yg ade... Beauty x cuti lame pown... Almaklumlah kampung beauty dekat jerk... Xsampai 2 jam dah sampai... Every year beauty mmg sambut raya kat kl jerk... Coz family beauty sume duk dekat2 n area cni jerk...

Tak banyak yang menarik beauty nak cite utk sambutan raya beauty kali nih... Diz year beauty tak tau kenapa beauty punye mood nak raya tak same macam tahun2 yang lalu... Nak bejalan pi beraya pown malas... B4 diz, pantang org call... Memang tak lekat kat umah... Tahun nih, org ajak pi jalan pown beauty lebey selesa tuk duduk di rumah... Agaknya mmg cam tu kowt... If kite semakin dewasa, raya di sambut cam biase... Tak semeriah mase time sekolah2 dolu2... Almaklumlah, dulu terima duit raya sekarang memberi duit raya... Heheheee.... =D Tp beauty rase beauty tau kenapa mood raya tahun nih laen... Hurmmm... Xpe lah simpan dalam hati jerk...=) Jangan marah eh... ;-) Ape2 pown beauty tetap bersyukur kerana masih diberi kesempatan tuk beraya dan meraikan kemenangan bg umat islam setelah sebulan berpuase...=)

So ari nih beauty akan duk kat opis nih sampai lebam menunggu time punch balik umah lah... Kepada semua yg dah start keje, selamat bekerja semula dan bg yg masih bercuti... Beauty ucapkan selamat bercuti n jangan cuti tak hengat dunia sampai tak hengat nak balik bekerja eh... huhuhuuu... K guyz... Tataaaaaa!!!!;-)

2 comments:

tongah said...

beauty...
lamenye menyepi...

misz beauty said...

bukan menyepi... cume xtaw nak write ape... insyaAllah 2 3 ari lg if free de lah entry baru...;-)