Monday, September 17, 2007

Oh No!!! I've been tag

Ops...... beauty kene tag ngan sejuk.... Cis bedebah... dah lah beauty x reti maen tag2 nih.... ape2 pown beauty cube gak lah eh..... ;-)

Beauty time kecik2 xpenah ponteng pose so beauty tukar kepada:

3 rahsia beauty melalui bulan pose...;-)

1 . Last year buat pertama kali dalam sejarah hidup beauty ponteng pose sehari (selain dr hari mmyg g wajib tinggal) .... Sbb nye beauty xley bg tau knp... Heheheeee..... Bende nih beauty simpan n hanya adik beauty sorg jerk tau.... Cume yg korg leh tau beauty penah jugaklah ponteng tp sekali jerk tau dlm seumur hidup beauty..;-)

2 . Yang satu nih mmg beauty selalu simpan dlm hati tp kali ni beauty luah kat sini.... Beauty teringin sgt nak berbuka pose ngan baba beauty.... Tp nak wat cane, sape lah beauty di sisi dier skrg.... Beauty doakan agar pintu hati dier satu hari nnt terbuka tuk anak2 dier.... =(

3 . Last sekali, buat pengetahuan sume beauty nih if bulan pose jerk mesti teringin nak makan bende bukan2.... Macam org ngidam... Bende nih mummy jerk yg tau sebelum nih.... Ekekekekkkk.....;-)

Kepada nama anda di bawah.silalah mengeTAG diri anda yeh..jumper di blog anda nanti dan selamat berpuasa!!

1. Hasnah
2. Sis Lysa
3. Sejuk

5 comments:

tongah said...

betul ke beauty penah ponteng skali jerk...macam tak pecaya jer...

hbo said...

eh! memandai ajer tagged acik. last time acik tagged ngko, x der pon ko buat. so, this time kalau acik x buat leh x? acik balas balik.. hahha..

p/s: weh! acik tahu nape ko ponteng posa. ha..haa.... x tahu, acik dah tahu...

misz beauty said...

utk tongah... betul lah beauty penah ponteng sekali jerk.... sbb mummy straight ckit.... susah nak ponteng2 nih.... even beauty xsehat pown beauty pose....;-)

to acik, siot jerk.... ija baru blajar buat tag arr.... x aci tul.... if dah tau syhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!=p

sejuk said...

sejuk pun dah tau nape az ponteng..hahah ngan tut!!hahaha

misz beauty said...

uish sejuk.... xbaek tau....:-\