Thursday, August 16, 2007

Pertandingan Lagu Patriotik - Saringan

Yesterday beauty de saringan nyanyian lagu patriotik at Dewan Besar UPM.... Fuhh!!!! Ramai nye staf2 UPM ni yang berbakat n suare sedap2.... Sampai beauty dah nak balik tamo masuk bertanding... Mane lah beauty tak takut, dah lah tak prepare ape2, men redah je..... Hehehehee..... =D But thank God coz beauty nye kawan de datang tuk bagi semangat teruskan perjuangan.... Dan alhamdulillah akhirnya beauty berjaya ke peringkat akhir yg akan berlangsung pada 18 Ogos nih di UPM..... Walaupun beauty tak berape confident tuk win diz competition dek kerana persaingan yang hebat2 tp beauty tetap akan berusaha dan cuba yang terbaik..... Cayokkkk!!!!! Wish me luck k..... ;-)



6 comments:

hbo said...

Hmm.. Tegaknya berdiri, lagu patriotik yang dinyanyikan tu lagu Negaraku ke? ehhehehe... jangan mare! gurau jer...

misz beauty said...

itu kan gambar stick... pe lah acik nih... duk nari sakan atas pentas tuh sbnrnye... tak caye tanye mak long.. huhuhuuu=p

Miss Sha said...

tahniah adik coz dapat masok pertandingan akhir...Hope menang nanti ek... cayalah... next akademi fantasia audition ler... :D

misz beauty said...

tq sis... huhuhuuuu... akademi fantasia tamo masuklah sis, xlayak lah...=D

Anonymous said...

huhuhuhh....kalu ija lagi dekat ngan bendera2 tuh musti samer kan?hehehhe...jgn mare ler...ni salah org amik gambo tuh...hihiiihi..tak pasal2 cameraman yg kene...:)

misz beauty said...

wei kak su.... ija ni keding sgt ke sampai same ngan bendera...=p syukur lah ade org nak amikkan gambo... if x xde lah kenangan... =D