Wednesday, January 24, 2007

~ Mr. Charming Fer Beauty ~

Assalamualaikum n hye to all... So long time beauty cannot log in here.... Ade prob ckit wif my blog.... But now, sume dah seperti sedia kala..... Walau pun beauty x brp sihat ari nih, tp sbb blog beauty dah ok.... Beauty happy sgt2.... Heheheheee......

Actually, so many story beauty nak share ngn u all.... Tp xtaw nak mula yg mane 1... Last2 beauty decide nak cite satu nih kat u all... Hurm.... Nak taw x nape beauty letak title kat ats "Mr. Charming Fer Beauty"? Ini adalah kerana beauty dah dpt new mr charming.... u noe whu??? Hehehehee..... Its my new cars...... Yeah, beauty buy a new car..... Beauty called him Mr. Charming....;-)

Alhamdullillah, akhirnya cita2 dan azam beauty utk beli kete sendiri akhirnya tercapai..... wlu pun kete beauty beli nih x seberapa dan 2nd jerk.... tp ia adalah hasil titik peluh beauty sendiri.... ye lah, asik nak share kete ngn mummy, leceh lah.... huhuhuhuuuu=D

So fer u guyz... beauty dah sedia my Mr. Charming pict utk tatapan.... Ok guyz... sehingga berjumpa lagi yeah..... Chowwwww....... =p




MR. CHARMING

2 comments:

hbo said...

ambooii! sudah ada keta ya! bila booking keta?? hmm.. nanti boleh bw acik p ronda2. lps nie x der reason laa x leh sampai ke penang nie hah!

misz beauty said...

booking tetibe... fizzy support ckit... heheheee.... bley tak de hal... mmg da behajat nak pi penang nnt.... tunggu naaaaaaaaa...;-)