Friday, December 22, 2006

Beauty Coming Back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

ellew everybody....... beauty's coming back now wif much luv n miss fer y'all....;-)

neway... setelah sekian lama menyepi...... beauty kembali mengukir bait2 kata di dalam web blog beauty x seberape nih.....=)

ape nak cite eh..... cite beauty semakin bahagia dan bahagia bersama kekasih hati lah... bley x??? ehehehheee.....

actually ari ni 22hb Disember 2006 genaplah 8 bulan hubungan kasih yang terjalin antara beauty n mista fizzy atau lebey dikenali sebagai mista "camel" di kalangan skuteris malaya.... che wahhh.... ;-) walaupun hubungan kami baru setahun jagung tp kami cuba pupuk kasih sayang dan persefahaman yang lebey kerana persefahaman dan kasih sayang adalah kunci sesebuah hubungan.... tanpa persefaham atau bertolak ansur, beauty rase susah gak nak lalui hubungan cinta nih.... ye lah, asik jeles (if bertempat xpe...hehehehee), gaduh, betekak, bermasam muka.... kan x besh macam tu...... beauty pown dah lalui macam2... even beauty taw beauty masih muda tp segala pengalaman yg beauty lalui dulu beauty jadikan satu pengajaran utk beauty tempuh alam percintaan kali ni dengan penuh kematangan dan kesabaran.....

sebenarnya.... beauty bertuah dapat kenal dengan buah hati beauty tuh..... even kami x seperti pasangan kekasih lain yang umpama belangkas kehulu kehilir bersama.... tiap2 hari bekepit... tp dia mengajar beauty erti kesabaran dan tidak terlalu bergantung pada orang lain mahupun pada dia..... baru lah rindu lebey ckit if jarang jumpe... ekekekekke...;-) dia mahukan yang terbaik untuk kami.... semua masalah dia selesaikan dengan penuh kematangan dan kelembutan..... tidak pernah sekali pun dia berkasar pada beauty..... even kadang2 beauty marah ikut perasaan tp dia tangani dengan cara tersendiri sehingga beauty mengalah dengan sendiri..... ye lah, nak marah lelame wat pe.... sayang ooooo...... ehehehheehee.... lg pun bile beauty pandang dia, dengan sendiri hati beauty jd sejuk..... alhamdulillah..:-)

beauty xnak berharap apa2.... cume beauty memohon agar Allah akan memanjangkan usia hubungan kami hingga akhir hayat..... InsyaAllah..... kerana hanya Dia yang tahu erti kesakitan bila org yg kita sayang pergi dr sisi kita....... ermmmm... tetibe tersedih pulak...=)

oh ya... mlm ni kami akan pegi dinner same2..... x sabar rase nye nak tunggu time abis keje... huhuhuhuhuuu... jangan jeles ye..... beauty rindu sgt ngn dia nih..... ngeeeeeeeeeeeeeeeee..:-p

ok lah u all.... beauty nak sambung wat keje... lenkali beauty post lagi k...... stay tune wif my blog.... take care everybody.... luv u all so much.... n do luv him so so so so much 2....... n thiz word i dedicated fer him.... " sayang..... andaikata kau merasa hembusan bayu, itu lah hembusan rindu dan kasih ikhlas untuk mu..... andaikata hujan gerimis mengundang dan menyentuh pipimu, itu lah airmata kerinduan yang teramat buat dirimu..... aku amat menyintaimu sayang..."

nih khas buat semua yang tertanya2 cane lah wajah kekasih hati beauty eh......;-)



No comments: