Friday, April 14, 2006

Mukadimah ;-)




Asslamualaikum..wbt..

Terlebih dahulu saye ingin memanjatkan syukur alhamdulillah kerana akhirnya terbit jugak blog saye nih setelah sekian lame register tp tak update2.almaklumlah,bz + baru belajor..(thanx kp mak cik saye yang jauh di utara sbb sudi mengajo wat bende nih).Dan kepada semua yang membaca atau melihat blog nih.Thanx so much saye ucapkan kerana sudi meninjau2 blog saye yang tak seberapa nih.

Buat permulaan web blog nih,cukuplah sekadar anda semua tahu profile saye yang boleh anda bace pd profile view saye.(sebenarnye dah tak tau nak tulih ape...huhuhuu..heheheee..InsyaAllah,saye akan mengupdatekan blog saye nih dr mase ke semase.So,wassalam..chow chin chow:-)


4 comments:

hbo said...

wah!, wah!, wah!.. vougedevast ko nyer blog, acik pun tak reti nak buat mcm ko nyer. bagus.. keep-it up gal!

misz beauty said...

heheheeee...tq..tq...nih pun ajaran dr acik gak...heheheee....nasib baik bkn ajaran sesat:-P yang lain 2 kene lah belajo sendiri kan;-)

Mizz Lysa said...

tahniah~ tahniah~ hehehe rajin2 ler kite lawat-melawati blog memasing ek... :)

misz beauty said...

hehehee...tq..tq...okay sis...same2 lah kite..;-) welcome 2 my blog my dear sis..;-)