Sunday, April 16, 2006

MENEMANI ACHIK SHOPPING

Sekali lagi Za telah mencuri mase utk mengedit dan menge'post' blog nih...hehehe....Ader cite nak cite nih..;-) Minggu lepas bersamaan 7hb April 2006 auntie kesayangan Za sekeluarga dr Pulau Pinang telah pulang ke kl...Ari yang ditunggu2 kerana Za teramat merindui mereka terutama si anak2 nya yang chumell2 tuh...Amir Irsyad dan Amir Irfan...;-)

Pada keesokan ari auntie Za telah mengajak Za utk pergi menemaninya membeli-belah barangan pengantin...Almaklumlah, orang bakal jadi mak andam...;-) Za ingat tak de lah penat sgt kalo follow dier...rupe2nye Ya Allah...sakit kaki den..heheheee....Mane tak nye, beli make up je dkt 2 jam menunggu dier...Ish3x...Pasnih tak tau lagi nak ikut ke tak...'Sowi arr achik, ponek gilo den dibueknyo...huhuhuuuuu'...Tapi cam mane pun still enjoy gak.Ye arrr, duk nengok brg2 kat butik pengantin tuh perghhhhh...Mantap2 siot....rambang bijik mate..tambah2 auntie Za tuh...dalam hati Za,nih kalo Za yg jd pengantin nih...mesti 'vouge' gile pakai brg2 nih...hihihiiii...perasan plk.....Tp syg nyer,mase kat butik pengantin tuh lupe nak amik gambo...:-( gambo kat Sogo Za tgh carik kasut ader lah..heheheee.....

....kandid....

....tgk tuh..si irfan yg sibuk pilih kasut;-)....

....betul x my cousin cute???tgk kakak sepupu arr..;-)....


Ape2 pun mmg lepas arr windu kat si chumell2 tuh....n lepas dah geram kat diorg....tak sabar nak tunggu time g Penang lak....Hurmmm.....Nak cite banyak lagi sebenar nyer nih...Tp dah tak sempat plk,mase tak banyak...Banyak keje nak kena settle nih.....dah lah bowink,kat opis sensowg....:-( Neway, Za ader sisipkan beberape keping pict Za mase auntie Za buat experimen kat muke Za...Make up sampai nak tetdo2..Kalah pengantin...Nasib baiklah cun.....heheeheheheee....stay tune....c ya.........DAAaaaAAA!!!!!!!!!!!

....cantik....

....menarik....

....da bomb;-)....

4 comments:

hbo said...

amboih! sekejapan up-date weblog. hmmm.. sah2 x der kerja nie. btw, baru tahu penat ikut acik shopping? hehehehhe...

misz beauty said...

heheheee....almaklumlah, blog tak mende lg...so kene arr rerajin kan diri m'up-date kan blog nih....heheheee....

Mizz Lysa said...

hehehe g beli barang2 pengintin eh.....klu sis la yang g shopping tuh...mmg rambang bijik mata....rasa2 mmg nak kawen cepat la ni....hehehehhe

misz beauty said...

hahahaaa...tau tak pe....so kawen lah cepat2 sis...huhuhuuu..le tgk suasana kenduri kat sarawak;-)